Kadangi buvo vasaros pabaiga, vaisiai ir daržovės buvo labai pigūs ir daug kas, matyt, bandos instinkto vedini prisipirko didelių sultingų arbūzų. Visi gaivinomės arbūzais, žinoma, nepagalvodami, kad teks ilgai važiuoti be sustojimo autostrada, kurioje negalima sustoti bet kur ir nusilengvinti. Jau po pusvalandžio jauniausieji keleiviai pradėjo "neramiai" jaustis ir prašyti vairuotojo sustoti.

O laukti, kada bus galima sustoti teko ilgai… Jau gerokai sutemus pagaliau vairuotojas sustojo ir leido atlikti visus gamtinius reikalus, nes jau daug kam "akis sėmė". Kadangi gatvės pereiti buvo negalima, teko tiek moteriškėms, tiek vyriškiams eiti į tą pačią pusę. Greit visas autobusas jau buvo tuščias ir visi puolė į miškelį.

Šalia kelio buvo didžiulis griovys, tačiau tamsoje nesimatė, kas jame tyvuliuoja. Visi būriu patraukė į miškelį per platų medinį tiltą. Ir staiga tas tiltas lūžo! Bet ištvermingiems lietuvaičiams tai būtų ne bėda, jei tame griovyje nebūtų tyvuliavusios fekalijos… Nuo š… kvapo autobuse išbūti daugiau nei 10 min. buvo neįmanoma. Iš kelionės teko grįžti ne tik su gerais įspūdžiais, tačiau ir su ilgam atmintin įstrigusiu kvapu.