Marius dainavo su pasaulinio lygio žvaigžde, operos soliste Limor Shapira, Skirmantė maudėsi seksualiojo dainininko Manto dėmesio spinduliuose, Justas ant scenos koketavo su Rūta Ščiogolevaite, Živilė suokė kartu su Alanu Chošnau, o praėjusiame savaitės finale dangiečiai kartu su grupe „Delfinai“ atliko uždegančią dainą.

Šio šeštadienio savaitės finale dangiečiams Soliariui ir dvynėms Erikai ir Editai atiteko unikali galimybė pasirodyti su „Skamp“. Jie atliks visiškai naujai skambančią grupės dainą „Reach (Omenas Remix)“, kurią kartu įrašė reperis Pushaz. Jis taip pat pasirodys scenoje su dangiečiais.

Soliaris ir dvynukės jau praleido kelias valandas repetuodami kartu su Erica Jennings ir ypač ruošiasi šiam pasirodymui.

Erica sakė, kad pasirinko Soliarį, nes pastebėjo jo ypatingą susidomėjimą hip hopu ir R&B. „O dvynukės labai geros pritariančios vokalistės, todėl panorau pasirinkti ir jas“, - aiškino dainininkė.

Soliaris, Erika ir Edita įnirtingai mokosi žodžius ir rengiasi pasirodymui. „Dainuosim su „Skampais“! Tai visiškai nerealu!”, - džiūgauja dangiečiai.