Sveiki ,

Šeštadienio koncertas buvo nerealus - atmosfera “Forum Palace” buvo labai šilta. Na, gal ne taip apibūdinau. Tai buvo koncertas tikrąja ta žodžio prasme, kai žmonės ateina iš širdies pasilinksmint, palaikyt ir mėgaujasi. Vienu žodžiu, buvo geras tūsas:)) Didelis dėkui ten palaikiusiems bei šeimynai, klasiokams, chebrai, lmp'iečiams, JamJam'ų chebrai :) Kai grodavom su grupe buvo daugybė palaikymo, bet kai šį kartą išlipau į sceną, sulaukiau tokio gausmo, kokio sulaukęs nebuvau niekada... Ką aš galiu pasakyt? Labai malonus jausmas.. Toks jausmas, dėl kurio ir norisi užsiimti muzika. Vaikščiojau paskui kiek prisvaigęs ir nerasdamas savo kampo :))

Ir vėl žiūrovai per balsavimą iškėlė mane į viršų. Dėl to ne tik džiaugiuosi, bet kartais esu ir sutrikęs. Tai labai didelis įvertinimas, kai priimate kūrybą tiesiog taip paprastai ir iš karto. Dėkui, Žmonės:) Kažkaip net per daug gerai viskas. Nesinori nuvilti ar nepateisint lūkesčių - ir toliau bandysiu daryti kažką natūralaus ir gero. Vienaip ar kitaip, žinau, kad tikitės ir tikėsitės kažko vis geresnio ir įspūdingesnio, todėl nepykit stipriai jei nepasiseks...

Dar labai norėjau padėkot DELFI skaitytojams už palaikymą internete :)) Vienu žodžiu, sėdžiu šypsaus ...geras jausmas :)) Jėė :)

Taip pat dėkui Skirmantei, be jos šitas gabalas nevažiuotų :)Tikrai. . Dažnai pagalvoju, kad įvykę kažkas iš esmės naujo – per vieną dieną finale pasirodė 3 savos kūrybos dainos. Ne visos tobulos, ne visos atliktos idealiai, bet vistiek - tai laaabaai maloniai nuteikia :) Už natūralią muziką ! jeee!!! :)

Na, nauja savaitė, nauji iššūkiai. Gaila, kad mane gaudo gripas ar bronchitas, bet jaučiu, kad ne viskas taip blogai. Ypač kai jaučiu tokį palaikymą. Pakelia ant kojų :)

Artėja pavasaris:)) Tikėkimės tai nebus antras ruduo ir išlįs daugiau saulės :) Linkėjimai visiems, prisikausčiusims prie TV arba interneto :)

P.S. Išsiilgusiems švelnios muzikos norėjau patarti pasiklausyti „Nouvelle Vague“ . Pagalvojau, kad čia vienas iš tų gerų dalykų, apie kuriuos turėtų žinoti ir daugiau žmonių...