Įdėmiai išklausę visų pasirodymus per Didžiąją perklausą, profesionalai nusprendė, kad pasirodyti savaitės finalo koncerte šeštadienį turi Artakas, Justinas, Skirmantė, Živilė ir Marius.

DELFI skelbia balsavimą: išrinkite dalyvį, kuris, jūsų nuomone, turėtų tapti savaitės finalo nugalėtoju.








Artakas Akopianas. Po pasirodymo praeitame savaitės finale Artakas sulaukė komplimento iš „Dangaus 2“ prodiuserio Samo: „Pagaliau atrodo, kad atrijai baslį“.. Anksčiau Artakui ne kartą buvo prikaišiota, kad scenoje juda per mažai, trūksta lankstumo. Šios savaitės finale Artakui teks parodyti visus choreografijos triukus. Vaikinas atliks grupės „YVA“ kūrinį „Apie meilę“ padedamas dviejų energingų „go go“ šokėjų – Justino ir Liudo.

Justinas Lapatinskas. Šis dangietis jau turi savo fanų klubą.Arba greičiau, fanių, nes merginos kalba: „Kai Justinas dainuoja, kiti vyrai nebeegzistuoja“. Kad ir kaip ten būtų, emocinga druskininkiečio Justino daina „Apsiverksiu lietuje“ praeitą savaitę sužavėjo „Dangaus 2“ savaitės finalo koncerto žiūrovus. Šį kartą Justinas dainuos Kastyčio Kerbedžio „Pienių vyną“. Ar jam seksis taip pat gerai?

Skirmantė Šukytė. Nesėkmės ir Fantomo dvikova su iš šou jau iškritusia Dalia, nenumalšino dangietės Skirmantės optimizmo. Tik dieviškas Skirmantės balsas šios savaitės finalo koncerte bus skirtas ne užburti klausytojų širdis, o įkvėpti aistros. Mergina atliks grupės Vaya Con Dios kūrinį „Johnny“.


Živilė Zakaraitė. Kaunietė Živilė, paskutiniu metu labiau pastebima ne dėl dainavimo, o savo meilės ryšių su kitu dangiečiu Soliariu. Vis dėlto Živilė tiki: „Dangaus 2“ savaitės finale ji pasirodys puikiai. O kaip kitaip, kai dainuoti tenka Džordanos Butkutės dainą „Man patinka“? Po Didžiosios perklausos Soliaris pajuokavo, kad Živilei šį kūrinį padėjo įrašyti „The Prodigy“. Taigi mergina žada griežtą gitarų ir ritmo derinį.

Marius Petrauskas. Gavęs Danieliaus Dolskio kūrinį „Armonika“ telšiškis Marius neliko patenkintas. „Pavargau būti klounu ir publikos linksmintoju“, - liūdėjo vaikinas. Tačiau susiėmė ir dainuodamas „Armoniką“ taip gerai pasirodė, kad vertinimo komisijai neliko nė menkiausios abejonės – Marius turi pasirodyti savaitės finale. Daugybe instrumentų mokantis groti Marius pažadėjo: dainuodamas jis būtinai į rankas pasiims armoniką.

$qid=49;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją