Autoritetingos komisijos vietas šįkart užsėdo Maksas iš grupės „Biplan“, prodiuseris Andrius Borisevičius ir radijo stoties „M-1” programų prodiuseris Mindaugas Stasiulis.

„Dangaus 2” šeimininką Šaprą savaitės finale pavadavo Saulius Urbonavičius - Samas. Jis visą vakarą asistavo Fantomei Daliai. Tuo metu savaitės finalistai Artakas, Adelija, Justinas, Soliaris ir Skirmantė ruošėsi pasirodymams scenoje.

Artakui Marijonas sakė: „Tu turi armėniškų šaknų, bet kažkodėl „Danguje“ esi įtartinai ramus“. Artakas nusišypsojo, visiems žiūrovams matant padarė salto ir užkopė į sceną. Grupės „Merlin“dainą „Paklausk manęs“ vaikinas pakeitė neatpažįstamai. Ir scenoje įrodė: jo gyslomis iš tiesų teka karštas kraujas.

Miniatiūrinė palangiškė Adelija ne kartą lyginta su legendine islandų dainininke Bjork. Ne vien dėl savo išvaizdos - muzika Adelijai taip pat kaip ir islandų keistuolei yra viskas. Užsidariusi ir tyli gyvenime ant scenos dangietė sukūrė tikrą muzikos, šokio ir balionų šou: mergina lietuviškai dainavo Nenos kūrinį “99 Luft Baloons“.

Druskininkietis Justinas ypač jaudinosi dėl savo dainos, grupės „A-HA“ baladės „Crying in the rain“. Justinas ilgai ieškojo rakto į savo dainą ir, regis, rado. Ant scenos vaikinas pademonstravo viską, ką gali. Jo dainos žodžiais, „apsiverkti lietuje“ po Justino pasirodymo galėjo ne viena.

Soliariui po ilgų kančių ir balso problemų (gydytojai dėl ligos jam buvo uždraudę dainuoti) pagaliau pavyko atlikti savo kūrybos dainą „Jausmas“. Soliaris atidavė viską, gerbėjai palaikė jį plakatais, ir po emocingos dainos pasveikino audringais plojimais.

Skirmantės atliekama dainininkės Gintarės baladė „Sparnai tavo sielai“ privertė apsiašaroti ne vieną. Mergina atrodė ir dainavo dieviškai. Net „Dangaus 2” vedėjas Marijonas Mikutavičius prisipažino, kad klausant Skirmantės jam per kūną bėgioja šiurpuliukai.

Autoritetinga komisija daugiausia balsų skyrė Adelijai, antrasis liko Soliaris, trečioji Skirmantė. Tačiau televizijos žiūrovai nusprendė kitaip: Skirmantė surinko mažiausiai televizijos žiūrovų balsų ir jai teko kautis su Dalia dėl išlikimo. Išgirdusi nuosprendį, Skirmantė pravirko. Tačiau nusišluostė ašaras, sudainavo savo kūrinį ir... išliko „Danguje 2” . Dvikovoje su Fantomu Skirmantę palaikė net 2076, o Dalią – 157.

Nors daugiausia balsų iš žiūrovų gavo Justinas, tačiau laimėtojas skaičiuojamas susumavus „Tango TV“ žiūrovų ir komisijos balus. Taigi savaitės nugalėtoja tapo mažytė Adelija. Mergina, nesitikėjusi pergalės neslėpė džiaugsmo. Jos laukia ne tik nugalėtojo laurai, tačiau ir didelė atsakomybė - šią savaitę būtent jai teks išrinkti tris fantomus

„Dangaus 2“ laidas stebėkite kiekvieną darbo dieną, 21.30 val. per „Tango TV“.