Penkiais laimingaisiais tapo Adelija, Artakas, Justinas, Skirmantė ir Soliaris. Šeštadienį jie parengs ypatingus pasirodymus ir tikėsis žiūrovų palaikymo. DELFI skelbia balsavimą: išrinkite dalyvį, kuris, jūsų nuomone, turėtų tapti savaitės finalo nugalėtoju.

Balsavimas vyks iki šeštadienio, savaitės finalo. Primename, jog iš vieno kompiuterio galima balsuoti tik kartą.









Į miniatiūrinę palangiškę Adeliją Latakaitę „Danguje“ visi kreipiasi mažybiškai – „Adelyte“. Gyvenime tyli mergina ant scenos atskleidžia tikrą temperamentą. Finale šeštadienį Adelija lietuviškai dainuos Nenos kūrinį „99 Luft Baloons“. Dangietė rengia nuotaikingą pasirodymą ir žada, kad dainuojant balionų bus kur kas daugiau nei 99…

Artakas Akopianas juokiasi, kad tada, kai pasiskelbė, kad užsiiminėja ekstremaliu sportu „Le Parkour“ visi ėmė jį vadinti Žmogumi – Voru. Vaikinas, mokantis laipioti sienomis ir bėgti per kliūtis, intriguoja, kad galbūt kokį nors šio sporto elementą pamatysite ir jo pasirodyme savaitės finale šeštadienį. Artakas neatpažįstamai pakeitė grupės „Merlin“ kūrinį „Paklausk manęs“.

Druskininkietis Justinas Lapatinskas, šou rengėjų pristatytas kaip stipriausio vyriško balso „Danguje 2“ savininkas ir nepataisomas pokštininkas, patekęs į šou kiek pritilo. Nebesigirdi jo juokelių, o praėjusią savaitę druskininkietis nepateko ir į savaitės finalą. Šį kartą Didžiojoje perklausoje Justinas pasirodė puikiai ir komisija suteikė jam šansą koncerte šeštadienį atlikti emocingą grupės „A-HA“ kūrinį „Crying In The Rain“.

Skirmantė Šukytė. Grupės „Skamp“ narys Viktoras Diawaras, išgirdęs Skirmantės atliekamą Gintarės kūrinį „Sparnai tavo sielai“, buvo priblokštas. „Dainos neatpažinau, ji skamba nerealiai gerai“, - sakė Viktoras. Dainininkės Gintarės kūrinį Skirmantė pavertė jausminga ir tuo pačiu daug energijos turinčia balade. Dangietės, tarptautinių džiazo konkursų laureatės, vokaliniais sugebėjimais liko sužavėti ir šou dėstytojai, ir dalyviai.

Soliaris labai norėjo patekti jau į pirmąjį savaitės finalą. Deja, jo paties sukurtas kūrinys „Jausmas“ tą kartą neįtikino komisijos, o pasipiktinęs vaikinas laidė dangoraižio dydžio keiksmažodžius. Šios savaitės Didžiojoje perklausoje Soliaris ir vėl sudainavo „Jausmą“. Sudainavo taip, kad nei komisijai, nei žiūrovams neliko abejonių - vaikinas pasirengęs savaitės finalo koncertui. Dėl to, kad pasirodytų scenoje Soliariui teks pasistengti: dėl ligos jam uždrausta dvi dienas šnekėti, vaikinas metė rūkyti ir visiškai nebegeria alaus.

$qid=46;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>