Dėstytojų pagalbos „Dangaus 2” dalyviams ypač prireiks. Jau šį šeštadienį, vasario 3 d., 20.30 val. pramogų verslo ir sporto centre „Forum Palace“ vėl skambės dangiečių balsai.

Koncertas, po kurio vienas iš jų susikraus daiktus... Koncertas, kurio dalyviai stengsis pasirodyti ne prasčiau už Madonną, kad tik netektų kautis su Fantomu ir rizikuoti palikti „Dangaus 2” talentų kalvę...

Fantomas paaiškės jau penktadienį, mažosios Fantomų perklausos metu. Kuris – Vaidas, Eglė ar Dalia pasikabins virš galvos Damoklo kardą ir eis ant scenos susikrovęs daiktus namo? Šios aistros nenurims iki pat savaitės finalo.

Šeštadienio „Dangaus 2” koncertas žada ypatingų staigmenų. Penki dangiečiai, įvertinti komisijos ir patekę į savaitės finalą, šluostydamiesi prakaitą nuo kaktos rengia įspūdingus pasirodymus.

Vilnietis Liudas atliks savo kūrybos dainą „Rytais“, kurią įšdriso dainuoti atrankose į realybės šou, ir su kuria po savaitės gyvenimo kartu keliasi visi kolegos.

Kūrybingas ir net 200 savo dainų į „Dangų“ atsinešęs Darius šokinėja iš laimės: komisija patikėjo jo kūriniu „Visa Lietuva“. Būtent šią dainą dangietis atliks savaitės finale.

Dangaus akademijos vadovai šnabždasi, kad dalyvis dainuoja su seniai niekam Lietuvos muzikos pasaulyje negirdėta galinga ekspresija, o dainos žodžiai – ne mažiau uždegantys nei himnu tapusio LT UNITED hito „We Are The Winners“.

Įspūdingo vokalo ir formų savininkė Raimonda suraukusi antakius piktinosi, kodėl komisija jai liepė perdainuoti Sheenos Eeaston dainą „Morning Train“. „Tai ne ta daina, kurią galiu padaryti geriausiai“, - aimanavo mergina.

Tačiau jau Didžiosios perklauso metu parodė, kad gali drąsiai pretenduoti į profesionalės vardą. Daina virto stilingu kūriniu, o pasikvietusi į pagalbą visus „Dangaus 2” vaikinus, Raimonda sukūrė amerikietiško miuziklo nuotaiką.

Telšiškis Marius, prisipažinęs, kad yra dainininko Kęstučio Jablonskio gerbėjas, gavo šio atlikėjo kūrinį „Aš ten buvau“. Marius puikiai susidorojo su duota užduotimi ir pribloškė komisijos narius, įrodydamas, kad gali būti geresnis už patį Jablonskį. Pasirodymą savaitės finalui Marius žada tobulinti.

Didžiosios perklausos metu kaunietė Živilė buvo labai užkimusi. Tačiau tai nesukliudė komisijai įvertinti jos atliekamos grupės „No Doubt“ dainos „It‘s my life“. Abejojate, kas geriau – Živilė ar „No Doubt“ vokalistė Gwen Stefani? Neabejokite, ateikite į „Dangaus 2“ savaitės finalą, vasario 3 d. šeštadienį, „Forum Palace“.

Visą naujausią informaciją apie „Dangų 2“ rasite kasdien užsukę į didžiausią Lietuvoje naujienų portalą DELFI.