Dainuoti Marius pradėjo anksčiau nei skaityti, o nuo devynerių jau trankėsi su tėčiu po vestuves ir kitokias linksmas vietas, kur demonstruodavo savo puikų balsą. Dabar Marius – suaugęs vaikinas ir vestuvių jam nebeužtenka.

Dangietis prisipažįsta: „Jausčiausi laimingiausias žmogus pasaulyje, jei galėčiau dirbti su Linu Adomaičiu. Kai jis uždainuoja „Mama, pakylėk iki dangaus...“, net per širdį pereina ir ašaros ištrykšta.“

Marius neslepia esąs jautrus ir atviras žmogus, reiškiantis savo emocijas be užuolankų: „Tai man labai padeda scenoje. Todėl vieną sekundę esu labai rimtas ir solidus, kitą – strakalas makalas.” Kokią savo pusę parodys atidarymo koncerte, Marius kol kas neatskleidžia, tačiau pažada: „Jūs visi išvirsite iš koto!”

Telšiškis prisiekinėja, kad „Dangaus 2“ pradžios laukia labiau nei savo gimtadienio, kuris bus kovo 27 dieną.

„Čia tave gali pastebėti ir iškelti į aukštumas“, – jau dabar svajoja Marius. Tačiau vaikinas prisipažįsta, kad realybės šou jis labai baiminasi aštrialiežuvio „Dangaus 2“ šeimininko Vytauto Šapranausko-Šapro komentarų: „Dar nežinau, kokiais žodžiais reikės jam atsikirtinėti. Jis juk kiekvieną sumala į miltus!” Vis dėlto dangietis iš karto priduria: „Tikrų žvaigždžių kelias ne vien rožėmis klotas, taigi prie kritikos teks priprasti.”