Sekmadienio dieną bus nepastoviai debesuota. Gausesnio lietaus nenumatoma. Vėjas šiaurės vakarų, šiaurės, vidutinio stiprumo.

Aukščiausia temperatūra dieną sieks 24–29 laipsnius šilumos. Šilčiausia bus šiauriniuose šalies rajonuose - ties Panevėžiu ir Šiauliais termometrai rodys 27-29 laipsnius. Prie jūros bus apie 24 laipsnius šilumos.

Pirmadienio naktį šalies rytuose debesų vėl daugės, o rytą kai kur jau ir palis. Vakarinėje šalies pusėje naktis dar bus mažai debesuota ir sausa. Temperatūra Žemaitijoje bus apie 14–16 laipsnių, šalies rytuose apie 17–18 laipsnių šilumos.

Pirmadienio dieną lietaus debesys plačiau pasklis po rytinius šalies rajonus, vietomis griaudės perkūnija. Čia diena bus gaivesnė - apie 23–24 laipsnius šilumos. Vakarinėje šalies pusėje lietus mažai tikėtinas, bus gana saulėta, o dienos temperatūra kils iki 26–28 laipsnių. Vėjas pūs iš šiaurės, šiaurės vakarų, bus nestiprus, tačiau per perkūniją kai kur gali kilti trumpi gana smarkūs vėjo gūsiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)