Pirmadienį šiek tiek gaiviau bus tik vakariniuose šalies rajonuose, o likusioje šalies dalyje temperatūra svyruos tarp 26–29 laipsnių. Popietinėmis valandomis, vakarėjant, daugelyje vietovių galimi trumpi lietūs. Vilniuje ir Kaune naktį bus apie 16, dieną apie 28 laipsnius karščio. Šiauliuose naktį vyraus 15, įdienojus 25 laipsnių temperatūra. Pajūryje numatomi gaivesni orai, pūs juntamesnis vėjas. Naktį termometrai fiksuos 16, dieną 20 laipsnių.

Antradienį alinantis karštis trauksis, pakils smarkokas vakarų, pietvakarių krypties vėjas. Vietomis truputį palis, numatomas nepastovus debesuotumas. Vilniuje ir Kaune protarpiais šiek tiek lynos, dangumi keliaus tai didesni, tai mažesni debesys. Naktį termometrai rodys 14, dieną 24 laipsnius šilumos. Šiauliuose naktis giedra, temperatūra sieks 13 laipsnių. Dienos metu galimas šlakelis lietaus, oras sušils iki 21 laipsnio. Pajūryje taip pat debesuotumas bus mažas, galimas vienas kitas lašas lietaus. Naktį vyraus 16, dieną 19 laipsnių šiluma.

Trečiadienį net ir menko lietaus tikimybė bus maža, mat dangus daug kur bus giedras. Išsilaikys panaši šiluma kaip ir antradienį. Gaivins smarkokas vakarų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse bus giedra. Naktį temperatūra svyruos apie 14, dieną apie 25 laipsnius šilumos. Šiauliai taip pat mėgausis dangaus žydryne. Naktį bus apie 13, įdienojus apie 23 laipsnius šilumos. Pajūryje vyraus skaidrus dangus. Naktį numatoma 15, dieną 19 laipsnių šiluma.

Ketvirtadienį, antroje dienos pusėje, gali atkeliauti debesys su lietumi, kurie keliaus per šalį. Bus vėjuota, temperatūra laipsniu kitu kils aukščiau. Vilniuje ir Kaune naktį vyraus 15, dieną 27 laipsnių šiluma. Šiauliuose naktį bus apie 14, dieną apie 23 laipsnius šilumos. Prie jūros temperatūra svyruos tarp 16–19 laipsnių, dar labiau stiprės vėjas.

Penktadienį, pagal dabartinį prognozių modelį, šalyje jau bus gaiviau, vietomis, tikėtina, jog dar varvės dangus. Vėjas nenurims ir pūs iš vakarų. Vilniuje ir Kaune naktį bus apie 13, dieną apie 19 laipsnių šilumos. Šiauliuose naktį teliks 12, dieną 18 laipsnių šilumos. Pajūryje vyraus 14–16 laipsnių šiluma.