Gelbėtoju kažkada dirbęs Artūras sako net neturėjęs laiko pagalvoti, ką daryti – instinktyviai bėgęs gelbėti vandenyje atsidūrusio žmogaus, nežinodamas, ar skęsta suaugęs, ar vaikas. Pasak Artūro, nors tądien plevėsavo geltona vėliava, bangos buvusios tikrai didelės, tad tik priplaukęs pastebėjo, jog vandenyje pagalbos šaukėsi moteris ir mergaitė.

Anot Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pateikiamos informacijos, sugriebęs išsigandusią mergaitę, pareigūnas plūduriavo laikydamas ją tol, kol vandens motociklu priplaukė gelbėtojai, tuomet mergaitę užkėlė ant motociklo, o pats dar bandė padėti moteriai. Galiausiai gelbėtojų vandens motociklu buvo nutempti ten, kur jau kojomis siekė dugną ir galėjo lengviau atsikvėpti.

Pats Skuodo r. policijos komisariato pareigūnas savo poelgio nesureikšmina, kukliai sako, jog pasielgė taip kaip reikėjo. Ginti. Saugoti. Padėti – šūkis, kuriuo policijos pareigūnas vadovaujasi ne tik tarnybos metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją