Bene sunkiausiai įveikiamas tapo savanorių prospektas. Kauno link važiavę vairuotojai skundėsi, jog spūstyje teko praleisti kone valandą, o ji nejudėjo iš vietos. Įstrigo ir miesto viešasis transportas.

Troleibusai bet kurioje stotelėje, į kurią pavyko patekti, atidarė duris iš išleido visus norinčius išlipti keleivius.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba šeštadienį 13.15 val. aktyviausių debesų juosta slinko per Alytaus, Vilniaus ir Utenos apskritis, todėl čia griaudėjo perkūnija, tiek Utenoje, tiek Vilniuje užfiksuotas smarkus lietus. Susiformavusi sistema juda į šiaurę, šiaurės rytus.

Anot sinoptikų artimiausiomis valandomis perkūnija ir toliau griaudės minėtose apskrityse, vietomis numatomas smarkus lietus. Perkūnijos metu galimi 15-20 m/s vėjo gūsiai.

Nemažai lietaus nešanti juosta slenka ir per Kauno bei Marijampolės apskritis, čia taip pat vietomis numatomas smarkus lietus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją