Savaitgalio poilsio kainos Palangoje


Norintys atvykti dviese į Palangą šį savaitgalį trečiadienio duomenimis booking.com platformoje gali rasti apie 270 pasiūlymų, kur apsistoti. Pigiausiai 2 nakvynes galima rasti už 90 eurų su bendru vonios kambariu, jeigu norite turėti privatų – kainos prasideda nuo 104 eurų.

Norintiems savaitgalį praleisti prabangiai, dvi nakvynės gali kainuoti ir 1146 eurus. Už tai turėsite 68 kv. metrų dviejų miegamųjų poilsio namelį, kuris yra 10 min. kelio pėsčiomis iki paplūdimio.

Jeigu patinka atostogauti viešbučiuose, 5 žvaigždučių viešbutyje savaitgalis su pusryčiais atsieis 864 eurus. Daugiausiai siūlymų savaitgalį apsistoti yra 3 žvaigždučių apgyvendimo įstaigose, jų beveik 120. Jeigu vertinate tvarumą, galite rinktis nakvynes tvarių kelionių programoje dalyvaujančios įstaigose, jų yra 12.

Savaitgalio poilsio kainos Nidoje

Neringa, Nida

Mėgstantiems Neringą, booking.com trečiadienį vis dar siūlo kiek daugiau nei 70 apgyvendinimo vietų. Pigiausiai dviems kainuos apsistoti Pervalkoje. Ekonominės klasės dvivietis dviem naktims kainuoja 66 eurus.

Norintiems prabangesnio varianto, brangiausiai galima apsistoti Nidoje, čia 4 žvaigdučių viešbutyje dvi nakvynės su pusryčiais kainuoja 518 eurų. Daugiausiai Neringoje siūloma apsigyventi apartamentuose, jų yra 37, viešbučių – 12, jei norite apsistoti viloje, turite du pasirinkimus.

Mylintiems išskirtinai Nidą siūloma apie 40 apgyvendinimo vietų. Pigiausiai pailsėti galima apsistojus dviviečiame kambaryje už 100 eurų (dvi naktys).

Galite pagyventi ir kitaip: nakvynė tiesiog ant vandens

Jeigu neįdomu nakvoti apartamentuose ar viešbučiuose, Nidoje galite apsistoti kemperyje arba kitaip vadinamame mobiliame name už 198 eurus dviem naktims, čia yra dvi dvigulės lovos. Jei norėsite gyventi keturiese, dvi naktys kainuos 209 eurus. Šioje apgyvendinimo įstaigoje nerengiami mergvakariai, bernvakariai ar panašūs renginiai, mielai laukiami augintiniai. Nidos paplūdimys yra už 1,7 km, šunų paplūdimys už 2,2 km.

Jeigu nepatinka mobilus namas, galite romatiškai apsigyventi jachtoje, stovinčioje Nidos prieplaukoje su vaizdu į kopas. Tik visam artimiausiam savaitgaliui to padaryti nepavyks, nes laisva tik viena naktis iš penktadienio į šeštadienį, kainuojanti 84 eurus. Aukštus įvertinimo reitingus turinti jachta ilgai tuščia nestovi, norinčiųjų kitokios nakvynės patirties netrūksta, tad vietų nėra daug ir kitomis datomis.

„Pasinerkite į nepaprastą Nemuno deltos grožį ir mėgaukitės kiekviena romantiška akimirka ant bangų supamame laive. Čia rasite dvi kajutes. Patalynė, rankšluosčiai jau paruošti. Kambuza (laivo virtuvė), kurioje galėsite paruošti ne tik kavą, bet ir pasigaminti maisto, irgi paruošta. Yra dujinė viryklė, šaldytuvas, vanduo. Svetainė, kurioje galėsite dirbti, valgyti ar tiesiog pailsėti. Rasite ir galjuną (tualetą) su higienos priemonėmis. Kokpitą, kuriame galėsite pusryčiauti ir leisti vakarus. Yra didelis stalas, prie kurio komfortiškai telpa keturi žmonės. Dušo deja nėra, jis yra Nidos uoste už 35 metrų nuo tos vietos, kur stovi jachta“,– rašoma jachtos-viešbučio aprašyme.

Norintiems atostogauti savaitę Neringoje: vietų liko mažai

Jeigu norėtume prie jūros atvykti ne savaitgaliui, o savaitei su dviem vaikais, Neringoje užimta 96 proc. apgyvendimo vietų booking.com platformoje. Čia jų liko vos daugiau nei 20. Pigiausiai 7 naktims su šeima galite apsistoti Nidoje už 385 eurus, tiesa, šioje įstaigoje gyvenusiųjų įvertinimai nėra patys geriausi. Antri pagal pigumą – vieno miegamojo apartamentai Pervalkoje kainuoja 465 eurus savaitei.

Brangiausiai kainuoja apsistoti už 8 km nuo Nidos esančiuose dviejų miegamųjų apartamentuose su vaizdu į marias. Jų kaina yra 2083 eurai savaitei. Apartamentai įsikūrę tarp miško ir Kuršių marių pakrantės: už 100 metrų nuo prieplaukos, už 300 metrų nuo autobusų stotelės.

Viešbučio kambarys

Jeigu savo atostogų metu norite plaukioti baseine, galite išsinuomoti keturvietį apartamentą poilsio namuose Juodkrantėje. Tai jums savaitei kainuos 1203 eurus.

Iš viso Nidoje ir Juodkrantėje nuo liepos 15 iki 22 dienos liko ne daugiau nei po 9 įstaigas, galinčias pasiūlyti poilsį šeimai su dviem vaikais.

Savaitės poilsis Palangoje

Nuoma Palangoje

Norintys apsistoti Palangoje nuo nuo šio penktadienio iki kito penktadienio ne dviese, o su dviem vaikais, booking.com gali rinktis iš 152 variantų. Daugiausiai pasiūlymų apsistoti 3 žvaigždučių apgyvendimo įstaigose – daugiau nei 70. Ieškantiems prabangaus poilsio – laukia du 5 žvaigždučių viešbučiai.

Pigiausiai galima apsistoti 1 km nuo Palangos centro esančiuose apartamentuose su bendru vonios kambariu – už 448 eurus. Jeigu norite gyventi arčiau centro ir turėti privatų vonios kambarį savo šeimai, 7 nakvynių kainos prasideda nuo 486 eurų.

Netaupantiems: savaitė 5 žvaigždučių viešbutyje su pusryčiais šeimai kainuos 4488 eurus. Už šiuos pinigus gausite du kambarius ir galimybę lankytis viešbučio SPA. Jeigu nepatinka viešbučiai ir norite gyventi 4 miegamųjų viloje, kuri yra 6 min. kelio nuo jūros, savaitė joje kainuos 2540 eurų. Čia kaina su nuolaida, prieš tai savaitė kainavo 3168 eurus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)