Kaip rašoma pranešime spaudai, komanda pradės liepos 8 d. Kelmėje, liepos 9 d. kelsis į Šakius, liepos 16 d. apsilankys Kėdainiuose ir maršrutą pabaigs liepos 23 d. Anyksčiuose. Pasižymėki šias dienas, nes padangų karštis pramuš oro temperatūrą.

Aro Gibiežos daugumai jau pažįstamas – tai Europos motoakrobatikos čempionas, „Red Bull“ atleto titulą nešiojantis jau 10 metų. Jis atlieka pasirodymus pasauliniuose renginiuose „Formulė 1“, „Moto GP“, ką jau kalbėti apie jo skriejimą per kitas motosporto varžybas, kuriuose įkvėpimo iš Aro semiasi motoakrobatai iš viso pasaulio. Aras šiais metais paruošė naujų triukų, į turą pasiims ir savo du mažus sūnus.

Namų turas

„Utena Stunt Riders“ komanda nekinta, o tai reiškia dar didesnį įdirbį ir aukštesnę klasę. Šarūnas Kezys, „Gineso“ rekordų knygoje įrašytas kaip žmogus, ant vieno rato apsisukęs daugiausiai kartų per minutę, ne per seniausiai peršoko „Lamborghini“ automobilį su motociklu.

Kitas narys – Nerijus Malinauskas, daugiau nei 10 metų atliekantis akrobatinius triukus, o jo kurtus motociklų dizainus galima pamatyti visame pasaulyje. Šie komandos nariai ne pėsti – savo rankomis sukonstravo du pirmuosius „Supermoto Stunt“ stiliaus motociklus, su kuriais ir žada atlikti triukus.

Namų turas

Na, o Virgilijus Dikšas, nuo tada kai 16–os atsistojo ant čempionatų podiomo, nesiruošia nuo jo pasitraukti, ir dar – per vieną praėjusią vasarą surengė daugiau nei 150 pasirodymų Kinijoje ir kitose šalyse. Ketveriukė tikrai stulbinanti, ne tik valdo motociklus kaip savo kūno dalis, bet dar ir patys juos konstruoja – asai visomis prasmėmis.

Namų turas

Tai treti metai, kai „Namų turas“ turi atsirasti tavo vasaros planų sąraše ir tam pritars visi, kas buvo ankstesniuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją