Brangiausiai šis savaitgalis Palangoje atsieis viloje su sodu ir terasa už 1278 eurus dviems. Iki jūros – 700 metrų, iki Palangos gintaro muziejaus – 500 metrų. 150 kv. apartamentuose rasite 3 miegamuosius, 2 vonios kambarius, kabelinės televizijos kanalus rodantį plokščiaekranį televizorių, valgomojo zoną, virtuvę, patalynės užvalkalus, rankšluosčius ir kiemelį, iš kurio matyti sodas. Viešnagės vietoje veikia oro kondicionierius. Svečiai gali naudotis apgyvendinimo įstaigos teritorijoje esančiomis privačiomis vietomis automobiliams ir nemokamu belaidžiu internetu.

Jeigu norite apsistoti atskirame name, savaitgalis jums kainuos apie 600–710 eurų. Palangoje šiandien yra keli tokio tipo būsto pasiūlymai, tiesa, kiek toliau nuo miesto centro.

Jeigu jus domina poilsis 5* viešbutyje, jūsų laukia numeriai su pusryčiais dviems 3 viešbučiuose, jų kaina – nuo 464 iki 642 eurų už laikotarpį nuo penktadienio iki sekmadienio.

Savaitgalis dviem 4* žvaigždučių viešbučiuose (trečiadienio rytą pasiūlymų dar buvo 10) dviem prasideda nuo 242 eurų. Brangiausiai kainuoja 442 eurai viešnagė su pusryčiais.

Palanga

Daugiausiai laisvų šiam savaitgaliui Palangoje yra 3 žvaigždučių viešbučiuose – iš viso tokių viešnagių variantų Booking.com pateikė 16. Pigiausiai 2 nakvynės dviems kainuoja 134 eurus, brangiausiai – 404 eurus.

Jeigu norite atvykti su dviem vaikais, galite rinktis iš 273 vietų, iš jų – 32 viešbučiuose. Norintiems prabangos – brangiausiai kainuos nakvynė 5 žvaigždučių viešbutyje su pusryčiais – 1284 eurus, kuris siūlo imti du kambarius. Jeigu norite gyventi kartu – galima rinktis apartamentus su dviem miegamaisiais kitose, gerose vietose – toks poilsis atsieitų apie 640 eurų.

Nidoje šeima gali rinktis iš beveik 30-ties apgyvendimo įstaigų šiam savaitgaliui. Kainos prasideda nuo 200 eur dviem naktims. Brangiausiai kainuoja dviejų miegamųjų apartamentai – dvi nakvynės už 621 Eur.

Norinčiai prabangiai Nidoje laiką praleisti porai šis savaitgalis kainuos 605 eurus. Kainos dviems prasideda nuo 140 eurų. Rinktis trečiadienį dar galima iš kiek daugiau nei 50 vietų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)