„Delfi“ apsilankė keturiuose populiariausiuose Vilniaus paplūdimiuose: Žirmūnų, Valakampių, Salotės ir Žaliųjų ežerų. Žmonių nei viename jų išties netrūko, tačiau džiugina tai, jog lietuviai tausoja gamtą: nors maisto ir gėrimų, iškylautojų čia apstu, ne vietoje primėtytų šiukšlių su žiburiu nerasi. Tiesa, dėl didelio žmonių srauto paplūdimio šiukšliadėžės perpildytos.

Nematyti ir girtaujančių poilsiautojų: žmonės pakrantėje daugiausia geria vandenį ar limonadus, ragauja vietos prekybininkų siūlomus užkandžius, žaidžia stalo žaidimus ar skaito, krepšinio ir tinklinio aikštelės – taip pat pilnos sporto entuziastų. Vis dėlto, neblaivių pramogų, panašu, prie vandens nebelieka.

Galiausiai, nei viename iš keturių paplūdimių neteko pamatyti ir žmonių su augintiniais, nors dar visai neseniai ežere šalia poilsiautojų besimaudantis šuo buvo gana dažnas reginys. Neaišku, kas stabdo žmones nuo augintinio maudynių drauge: galiojantys draudimai į oficialius paplūdimius sezono metu keliauti su keturkojais ar suvokimas, kad mūsų mylimas augintinis nebūtinai toks pat mielas ir kitiems besiilsintiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)