Klaipėdos rajono savivaldybė praneša, kad Svencelės jėgos aitvarų ir buriavimo centro vadovas Andrius Ižganaitis varžybose laukia dalyvių iš visos Lietuvos.

Tikimasi sulaukti ir užsieniečių, tačiau tam kelią jau antrus metus užkerta pandemija. Su Klaipėdos rajono metu Broniumi Markausku susitikęs A. Ižganaitis aptarė ir tai, kad norinčių mokytis aitvaruoti Svencelėje netrūksta. Tam labai palanki marių pakrantė, kuri yra negili, todėl ypač tinkama pradedantiems. Taip pat diskutuota apie galimybę organizuoti vaikų vasaros poilsio stovyklas rajono vaikams.

Klaipėdos rajono savivaldybė ir šiemet varžyboms skyrė paramą iš Savivaldybės ir nevyriausybinių organizacijų bendradarbiavimo programos.

Apie tikslią varžybų „Svencele Kite Competition 2021“ datą, atsižvelgiant į vėją, informuos organizatoriai socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)