Kaip reaguotumėte, jei išeinant į darbą ir iš jo sugrįžtant jus plačia šypsena palydėtų trumpu sijonėliu vilkinti tvarkytoja? Neįprastu daugiabučio laiptinės dizainu dalijasi Ieva, nurodanti, kad šis vaizdas aptiktas Kaune, Dainavos mikrorajone. Nuotrauka sulaukė didelio grupės narių susidomėjimo: vieni klausė tikslaus daugiabučio adreso, kiti spėliojo, kad už tokį vaizdą butų nuoma šiame daugiabutyje gali didėti dvigubai, o treti džiaugėsi laiptinėje sukurtu jaukumu.

Daugiabučių laiptinės

121 reakcijos sulaukė siaubo filmą „Anabelė“ grupės nariams priminusi fotografija. Ja pasidalino Ugnė, prie nuotraukos pridėjusi užrašą „Welcome“ (liet. sveiki). Grupės narys Saulius suskubo pasidomėti, kurioje sostinės mikrorajono laiptinėje yra toks svečio pasitikimas.

Daugiabučių laiptinės

Itin romantišką kampelį aptiko Justina. Jos įamžintoje fotografijoje nestinga rožinės spalvos, o stalelis dviems netgi primena vietą pasimatymui. Grupės nariai negailėjo komentarų: Jurgita manė, kad ši daugiabučio laiptinės vieta primena būrimo saloną, Giedrė pastebėjo, kad tai yra ir Velykos, ir Kalėdos viename, o Jurgai kilo mintis, kad tai – vienaragio laiptinė.

Daugiabučių laiptinės

Grupės narių emocijas sukėlė Adelė, pasidalijusi kontroversiška nuotrauka, kurioje matyti prie durų padėtas gyvūno kailis. Adelė siūlo įsivaizduoti, kas slypi už buto durų.

Daugiabučių laiptinės

Socialinio tinklo „Facebook“ grupės „Laiptinių puošimo grupė“ narė Artura publikavo nuotrauką, kurioje – keista kompozicija. Prie nuotraukos moteris prirašė „Vis daugėja dalykų laiptinėj“. Grupės nariai netruko spėlioti, koks tai stilius – štai Jurgita spėjo, jog tai abstrakcija, o Jonas – kad eklektika. Laiptinės dizainu susidomėjęs Rimvydas pateikė praktiškiausią komentarą: „Kopėtėlės tam, kad ant fotelio atsisėstum.“

Daugiabučių laiptinės

Spalvingo laiptinės įėjimo nuotrauką į grupę „Laiptinių puošimo grupė“ įkėlusi Sigita parašė „Man atrodo, ją perdažo kaskart, kai šiaip kiti tik pašluotų“. Kiek vėliau nuotraukos autorė kvietė grupės narius bendrai diskusijai dėl to, kas buvo norima pavaizduoti laiptinę išdailinusių menininkų – stuburo slankstelis ar dubens kaulas.

Daugiabučių laiptinės

Kiek liūdnesnė situacija vieno daugiabučio laiptinėje, kurioje lankėsi grupės narys Teodoras. Viena namo gyventojų, greičiausiai, per daug pasitikėdama savo kaimynais, paliko jiems prižiūrėti savo gėlę. Štai, ką moteris rado grįžusi.

Daugiabučių laiptinės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)