Lietus išvarė iš pajūrio

Vėlyvą šeštadienio popietę oras Palangoje subjuro: visą dieną kepinusią saulę pakeitė lietaus debesys. Pastariesiems vis grėsmingiau artinantis, prie jūros gulėję poilsiautojai susikrovė daiktus ir patraukė namo.

Lietus Palangoje

Tarp bėgančiųjų nuo lietaus ir plaukikas D. Rapšys kartu su sužadėtine.

Lietus Palangoje

Tačiau J. Basanavičiaus gatvė buvo pilna skubančiųjų namo tik iki pirmųjų lietaus lašų. Ėmus kristi šiltiems lašams, poilsiautojai susibūrė po palapinėmis, glaudėsi artimiausiose kavinėse.

Lietus Palangoje

Miesto svečių nuotaikos

Po vienu iš tokių palapinių sutikta poilsiautoja Aurelija nestokojo geros nuotaikos: „Šis lietus tikrai nesugadino mano nuotaikos. Dabar grįšiu namo, skaitysiu knygą, o vakare, jei nebelis, ir vėl ateisiu prie jūros.“

Pozityviomis mintimis dalijosi ir J. Basanavičiaus gatve skubėjęs Ramūnas. „Labiausiai gaila tų, kurie į Palangą atvažiavo tik šiandien, o išvažiuos rytoj. Aš pats Palangoje viešiu visą savaitę, saulės jau atsivalgiau, todėl keli lietaus lašai mano vakaro nesugadino.“

Ateinančių dienų orų prognozė

Sekmadienio rytas Palangoje numatomas apsiniaukęs, o nuo pietų, žadama, lis ir griaudės. Saulė pasirodys tik vakarop, apie 18 valandą.

Pirmadienis Palangoje bus nedosnus šiluma – aukščiausia oro temperatūra sieks vos 20 laipsnių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)