Atvyksta pailsėti nuo didmiesčio

Užkalbinta poilsiautojų pora iš Vilniaus pasakoja, kad jie Palangoje lankėsi ir praėjusią savaitę, o dabar planuoja čia praleisti visą savaitgalį. Pasak jų, labai smagu truputėlį pailsėti nuo didmiesčio ir visų darbų.

„Palangoje šiuo metu nėra labai daug žmonių, tikrai galima drąsiai praeiti, kiekvienas pasirenka ką aplankyti. Jau beveik 10 metų atvykstame čia kiekvieną sezoną, šiais metais apgyvendinimo ir viešojo maitinimo kainos atrodo nukritusios. Žinojome, kad bus lietus ir vėsesnis oras, tad pasirinkome tinkamą aprangą. Tuojau išvysime šlapių marškinėlių konkursą“, – juokauja jie.

Tikina, kad Palanga labai susitvarkiusi

Audros įkarštyje užkalbintas jūreivis iš Šilutės tikino, kad čia atvyko kartu su broliu tik vienai dienai. Pasak pašnekovo, jie į kurortą atkeliavo iš Klaipėdos pasivažinėti dviračiais ir paragauti Palangos gėrimų bei maisto.

„Pasibaigus lietui ir toliau važiuosime. Reikia džiaugtis gamta ir tas lietus tikrai nesugadina atostogų. Mano žiniomis, dabar negalima su dviračiais važiuoti tiltu ir Basanavičiaus gatve, juos galima tik stumtis. Čia suvažiuoja visa Lietuva, mes taip pat atvykstame labai dažnai, apie 2-3 kartus per mėnesį. Palanga labai susitvarkiusi, čia gražu, lankomės dienomis, tačiau vakare į miestą neiname“, – pasakoja jie.

Keliaus ir į kitus miestus

Pakalbinome ir porą iš Kėdainių, kurie tik vakar atvyko į kurortą, tad tikina, kad dar nelabai spėjo pamatyti kaip atrodo šių metų Palanga.

„Atostogų metu neapsistosime tik Palangoje, bet keliausime ir į Klaipėdą bei kitus miestus. Čia lankomės 2-3 kartus per sezoną. Vakar spėjome tik pavakarieniauti, ryt planuojame važiuoti į Liepoją, kadangi ji nėra labai toli“, – teigia pora.

Nėra blogo oro, yra tik netinkama apranga

Šiandien į Palangą iš Šiaulių atvykusi poilsiautoja pasakoja, kad planuoja kurorte ilsėtis iki antradienio. Ji teigia, atostogoms pasirinkusi Palangą, nes čia ilsisi jau ne pirmą kartą, šis miestas traukia savo pramogomis, skaniu maistu ir gražiais paplūdimiais

„Planuojame aplankyti Šventąją, Kunigiškes, neapsistosime vien Palangoje. Nepastebėjau, kad šis miestas būtų perpildytas. Srautai pasiskirstę, nesimatė labai daug žmonių vienoje vietoje. Kaip visada čia brangoka, bet tai kurortas, kitaip nebus.

Netikėtas lietus buvo kaip pramoga, nes pirmą kartą basa vaikščiojau Basanavičiaus gatvėje po balas. Atostogų metu nėra prasto oro, yra tik netinkama apranga. Lyjant lietui ankėmės kavinėse, vakare eisime į koncertą, tad tikrai neliūdna“, – šypsosi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)