„Vilnoja“ paplūdimys

Vilnojos ežero vanduo yra labai švarus. Seklus krantas puikiai tiks vaikams. Paplūdimyje įrengti liepteliai, lauko kepsninių zona su stalais ir skėčiais (už papildomą kainą). Paplūdimyje galėsite ilsėtis ir ant smėlio, ir ant žolės, ir pavėsyje po medžiais. Paplūdimio daro laikas: nuo 9 val – 21 val. Jame galite naudotis automobilių parkavimo aikštele, WC, praustuvu, persirengimo kabina. Kaina: 4 Eur. Vakaro bilietas (nuo 17 iki 21 val., tik darbo dienomis) – 2 Eur. Senjorams visomis savaitės dienomis – 2 Eur/dienai (būtinas senatvės senjoro pažymėjimas). Vaikams iki 12 metų – nemokamai.

„Villa Alicante“ paplūdimys

Pilaitėje gyvenantys žino, kad gerai pailsės ir laiką praleis, pasirinkdami „Villa Alicante“ paplūdimį, esantį prie Gilužio ežero. Uždarame viešbučio „Villa Alicante“ paplūdimyje galima naudotis persirengimo kabina, tualetu, gultais. Šalia yra įrengta tinklinio aikštelė. Svečių namai „Villa Alicante“ įsikūrę vakariniame Vilniaus priemiestyje, ramioje ir idiliškoje vietoje ant Gilužio ežero kranto ir netoli nuo miesto centro. Kainos: 4 Eur, vaikams nuo 3 m. iki 14 m. – 2 Eur.

„Kempingas Slenyje“ paplūdimys

Paplūdimys „Kempingas Slenyje“ išrinktas tarp geriausių Lietuvos paplūdimių. Šis paplūdimys įsikūręs prie didžiausio ir giliausio Trakų miesto ežero „Galvė” pakrantės, kurioje atsiveria vaizdas į Užutrakio dvaro sodybą bei Trakų salos pilį. Paplūdimio ir vandens pramogos „Kempingas Slenyje” paplūdimyje: patogūs gultai, valtys, vandens dviračiai, paplūdimio tinklinis, smėlėta pakrantė, rūkoma ir nerūkoma zonos. Kainos: suaugęs asmuo – 5 Eur, vaikas – 3,50 Eur, automobilis – 5 Eur.

Viešbučio „Esperanza Resort“ paplūdimys

„Esperanza Resort“ – tai prabangus ekologiškas spa viešbutis. Ši vieta siūlo stulbinantį gamtos grožį, nuostabų apgyvendinimą, aukštai įvertintą maitinimą ir pramogas. „Esperanza“ svečiai gali atsipalaiduoti prie ežero įrengtame privačiame paplūdimyje, kuriame yra daugiau kaip 80 patogių ir prabangių poilsio krėslų, lovų ir vaikų žaidimų aikštelė. Šalia yra įrengta ir tinklinio aikštelė. Privačiu paplūdimiu gali naudotis ne tik viešbučio svečiai ar VIP klubo nariai. Paplūdimio mokestis negyvenantiems viešbutyje – suaugusiam yra 35 eurai. Vaikams iki 12 metų taikoma 50 proc. nuolaida. Vaikams iki 3 metų nemokamai, jei nesinaudoja gultais. Prieš atvykstant yra būtina išankstinė rezervacija.

„TonyResort“ paplūdimys

„TonyResort“ poilsio ir pramogų parkas suteikia galimybę mėgautis išskirtiniu poilsiu prie Gilušio ežero, esančiame prižiūrimame smėlėtame paplūdimyje. Šiame paplūdimyje kur kas mažiau lankytojų, tad čia ramu ir gera ilsėtis. Didžioji dalis paplūdimio lankytojų – šeimos, kurios mėgsta turiningą, tačiau ramų poilsį be triukšmingos muzikos. Šalia paplūdimio yra įrengtas paplūdimio baras, kur galite ne tik įsigyti gaiviųjų gėrimų, bet pasimėgauti restorano virtuvės šefo kepsniais. Kaina: 5 Eur.