Kavinės J. Basanavičiaus gatvėje konkuruoja kaip tik gali - kviesdamos klientus gyvai, ir žinoma, didelėse iškabose viliojančios mažomis kainomis. Cepelinų porcija - apie 4 eurus, bet galima rasti ir pigesnių variantų. Dienos pietūs - apie 4 - 5 eurus, bet taupantys ras ir dar pigesnių variantų.

J. Basanavičiaus gatvėje esančios kavinės „Jūros ešerys“ administratorius Kęstutis patikino, kad kainos nuo pernai metų išties nepakilo: „Visi ateina pažiūrėti, kiek kainuoja šaltibarščiai, ar tik nebus kokie 5 eurai, bet jie kainuoja tiek pat kaip anksčiau - 3,29 eur.“

Nors gelbėtojai vaiko iš paplūdimio šaltų gėrimų ir čeburėkų pardavėjus, jų pilnas paplūdimys. Kaip ir pernai, šiemet čeburekai kainuoja 2 eurus, tačiau poilsiautojai stebisi, kad šiemet jie gerokai didesni.

Ledų kainos prie paplūdimių taip pat džiugina atsigaivinti norinčius - jų kainos labai nedaug didesnės nei prekybos centruose - 1 - 1,5 eur. Praeitais metais jų kaina siekė ir 3 eurus.

Skųstis galėtų tik mažamečių tėvai - pramogos vaikams vilioja mažuosius visuose kurorto kampeliuose, tačiau kainuoja nemažai - taip mėgstami elektriniai automobiliai - 3 eurus už 10 minučių, visi kiti atrakcionai - dar daugiau.

Nakvynė kurorte dar nepasiekė didžiausių kainų - gerai paieškojus, mažą butą dviems galima rasti ir už 40 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (274)