Šią vasarą pirmaisiais laimingaisiais tapo Klaipėdoje vykusios Jūros šventės dalyviai – alinant karščiams, žmones atgaivino 7 tonos nemokamų arbūzų.

Akciją lydėjo pačios geriausios nuotaikos, todėl nuspręsta ją pakartoti. DELFI skaitytojai galėjo išrinkti miestą, kuriame pageidauja sulaukti nemokamų arbūzų. Nubalsuota, kad 10 tonų nemokamų arbūzų išsidalins kauniečiai, surinkę 3363 balsus, o išradingumu nustebinę visaginiečiai taip pat išsikovojo nemokamų arbūzų siuntą.

Kauno gyventojai nemokamus arbūzus išsidalino rugpjūčio 11 d., o visaginiečiai – rugpjūčio 15 d. Tiesa, D. Dundulis teigia, kad nemokami arbūzai dar sugrįš.

Žolinių dieną „Norfa“ arbūzų mašina pasiekė Visaginą, kuriame žmonės arbūzų laukė nuo 7.30 val. 10 tonų arbūzų išdalinta per kiek daugiau nei valandą, o jiems pasibaigus vairuotojui teko atidaryti krovininės mašinos ir priekabos duris ir įrodyti, kad arbūzai tikrai baigėsi. Kažkas paskleidė gandą, kad atvyks dar dvi arbūzų mašinos, todėl žmonės dar kurį laiką po akcijos pabaigos nesiskirstė ir lūkuriavo akcijos vietoje.

„Bet kokiu atveju, galvosim dar kažką daryt. Faktas, kad arbūzų sezonas jau tik kitą vasarą – šis praėjo. Geriau yra neprižadėti, o daryti. Manau, kad daug žmonių gavo geras emocijas, o tai yra pagrindinis dalykas, kurio siekėme“, – teigia D. Dundulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)