Piknikų zonoje šeštadienį dar prieš 10-tą valandą ryto žmonių dėmesį patraukė krovininis automobilis, prie kurio buvo iškrautos didžiulės dėžės. Priėjusiųjų nuostabą keitė šypsenos, kuomet buvo išdalintos skanios dovanos. Prekybos centro vadovai turi idėją tęsti tokią akcija ne viename mieste.

Piknikų zonoje arbūzų dalinimo akciją surengta itin patogioje vietoje – visai šalia autobusų stotelės, į kurią autobusais atvykę žmonės keliauja į Jūros šventę.

„Maniau, gal pigiai arbūzus parduoda, tad norėjau nusipirkti. Nustebino, kad nemokamai dalija ir tuo pačiu tai labai malonu“, – šypsojosi klaipėdietė.

„Puiki akcija, labai malonu gauti dovanų“, – jai pritarė nemažą arbūzą išsirinkęs vyras.

Vasariškai atsigaivinti linkintys „Norfos“ savanoriai paskaičiavo, kad 7 tonas arbūzų pavyks išdalyti rekordišku greičiu – per porą valandų.

„Norfos“ įmonių grupės savininkas Dainius Dundulis sako, kad tiesiog kilo smagi ir gal kiek beprotiška idėja per Jūros šventę žmonėms suteikti dar daugiau geros nuotaikos ir tai pasiteisino.

„Norėjome prisidėti prie geros žmonių nuotaikos, nors gal pati idėja ir atrodo kiek beprotiška, tikrai nežinojome, kaip į tai reaguos žmonės. Malonu, kad tokią dovaną žmonės įvertino teigiamai. Kuo daugiau gerų emocijų – tuo gražiau gyventi. Juk pagrindinis dalykas yra mūsų galvose“, – DELFI sakė D. Dundulis.

Pašnekovas atskleidė, kad ši akcija turės ir tęstinumą: maždaug iki rugpjūčio pabaigos planuojama išdalyti dar ne vieną dešimtį tonų arbūzų ir taip nudžiuginti net kelių miestų smaližius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)