Viešieji tualetai dažnai būna didelis gyventojų priešas: nemalonus kvapas, tualetinio popieriaus trūkimas. Tačiau, pasirodo, Lietuvos pajūryje yra ir labai gerų pavyzdžių, kaip gražiai ir tvarkingai gali būti įrengti bendrojo naudojimo tualetai.

Kavinės, restoranai ypač rūpinasi savo klientų patogumu ir geromis emocijomis, kad kuo didesnė dalis žmonių toje maitinimo įstaigoje apsilankytų ir kitus kartus. Iš užfiksuotų kadrų matyti, kad pajūryje tikrai daugėja tualetų, kuriuose nebaisu apsilankyti.

Tačiau yra ir įdomesnių sprendimų: štai priešais tualetą stovi didžiulis veidrodis.

Kviečiame peržiūrėti nuotraukų galeriją.

Tačiau visuomet yra ir nemalonių išimčių. Jeigu, besilankydami Lietuvoje esančiuose viešuosiuose tualetuose likote nemaloniai nustebę, iš tualeto jus išvijo nemalonus kvapas ar netvarka, kviečiame tai įamžinti ir pasidalinti nuotraukomis. Jas galite siųsti el. paštu grynas@grynas.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)