Ledai ananasuose ir kokosuose už 5 eurus

Savo krautuvėlę Palangos vasaros parke klaipėdiečiai įkūrė dar pernai, tačiau kasmet svarsto, kaip privilioti ir nudžiuginti poilsiautojus.

Šįmet jie stebina iš Ispanijos atvežtais ledais ananasuose ir kokosuose. Mėgstantiems pasmaguriauti teks atverti pinigines ir už tokį desertą pakloti 5 eurus.

Ledai ananasuose ir kokosuose

Krautuvėlės šeimininkė Kristina Damulevičienė DELFI teigė, kad kaina – konkurencinga. „Lyginant su tuo, už kiek tokius ledus siūlo įvairiuose SPA, kaina – konkurencinga. Yra ir po 8 eurus“, – lygino K. Damulevičienė.

Jei ieškosite šių ledų, J. Basanavičiaus gatvėje tikrai nerasite didžiulės iškabos ar rodyklės. Krautuvėlė įsikūrusi kiek nuošaliau, tačiau K. Damulevičienė teigia, kad nesiorientuoja į didžiausią srautą, jų tikslas – kurti gerą bendrąją atmosferą vasaros parke prisidedant siūlomomis paslaugomis ir prekėmis.

Viskas prasidėjo nuo žuvyčių

Klaipėdiškių šeimai tai ne pirmas verslas. Anot jų, kai nusprendė įkurti krautuvėlę Palangoje, nesvarstė apie itin trumpą sezoną. „Tikrai nebijojome“, – drąsiai rėžia ir šypsosi verslininkė. Anot jos, minčių tokią krautuvėlę kur nors kitur nė nebuvo.

„Klaipėdoje turėjome kitą verslą ir matėme, kad perkamoji galia yra labai maža, lyginant su kitais didžiaisiais miestais, todėl pasirinkome sezoninį verslą“, – pasakojo „Fun for feet“ įkūrėja.

Tiesa, ledai jų krautuvėlėje nėra pagrindinė prekė. Pirmoji paslauga, kurią poilsiautojams pasiūlė Damulevičiai – žuvyčių SPA. „Keliaudami po Čekiją pastebėjome, kad ši paslauga ten labai populiari, todėl nusprendėme ją pasiūlyti ir Palangoje“, – šyptelėjo kalbėdama Kristina.

Ieškantiems kitokios egzotikos – tiršti vaisių kokteiliai su perlais

Ledai ananasuose ir kokosuose – ne vieninteliai desertai šioje krautuvėlėje. Už 4 eurus čia galite paragauti ir tirštų vaisių kokteilių su Tapijokos perlais.

„Su vėsiu oru šie kokteiliai nelabai dera, tačiau tikimės, kad liepą oras atšils“, – kalbėjo verslininkė.

Tirštas vaisių kokteilis ir ledai ananase

Į Palangą poilsiautojai pradėjo plūsti dar pavasario pabaigoje, kai į Lietuvą plūstelėjo karščiai, tačiau, anot verslininkų, pinigines plačiau atverti linkę tie, kurie į pajūrį atvykstą liepą ar birželį. „Žmonių kažkiek yra, bet išlaidauti jie dar nelinkę“, – teigė K. Damulevičienė.

Desertai Palangoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)