Tautinėmis spalvomis išmargintą pramogą į atsargą išeinantiems kariams padovanojo įmonė „Emovents“. Verslo partneriai, atsargos komandoras leitenantas Vytenis Benetis ir atsargos majoras Rolandas Valaitis – taip pat buvę kariškiai. Ruožą sudaro 13 dalių, kurių daugelio struktūrą ir maketus suprojektavo pats R. Valaitis.

„Jaučiame sentimentus kariuomenei, taip pat esame dėkingi žmonėms, kurie saugo mūsų šalį. Per tuos devynis mėnesius kariai patyrė įvairiausių išbandymų, todėl mums ir patiems įdomu stebėti, kaip jiems sekasi įveiktį šį, kaip kažkas juokavo, vaikų žaidimą“, – šypsosi R. Valaitis.

Kliūčių ruožą pirmieji išbandė šventę organizavę Mechanizuotos pėstininkų brigados „Geležinis vilkas“ kunigaikščio Vaidoto mechanizuotas pėstininkų bataliono kariai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)