Manekeniškų standartų neatitinkančios figūros savininkės paplūdimyje taip pat gali atrodyti patraukliai. Tiesa, apkūnios moterys maudymosi kostiumėlius turėtų pirkti specializuotuose parduotuvėse ir rinktis siūtus tik iš aukštos kokybės medžiagos bei tinkamo sau dydžio.

Jeigu norėtumėte rinktis atskirų dalių maudymosi kostiumėlį, geriausia, kad kelnaitės būtų šiek tiek paaukštintu liemeniu, tokiu būdu talija ir klubai atrodys lieknesni, o tvirtas audinys paslėps pilvuką. Labai svarbu, kad gerai atrodytų ir krūtinė – reikėtų rinktis liemenėlę su platesnėmis arba dvigubomis petnešėlėmis.

Geriausia apkūnioms moterims pasirinkti natūralių gamtos spalvų maudymosi kostiumėlius. Tiesa, jie gali būti ne tik vienspalviai, bet ir raštuoti. Ta kūno dalis, kurią norite vizualiai sumažinti, turėtų būti tamsesnė. Pavyzdžiui, jei jūsų pečiai platesni už klubus, rinkitės tamsesnio audinio viršutinė maudymuko dalį. Tiesa, nepersistenkite su raštais, jei apačia marga, viršus turėtų būti vienspalvis ir priešingai.

Nepamirškite tokių aksesuarų kaip tunika, skrybėlė ar skarelė, krepšys ir akiniai nuo saulės. Šios smulkmenos ne tik padės sukurti stilingos poilsiautojos įvaizdį, bet ir atitrauks dėmesį nuo probleminių vietų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)