Kartu DELFI žurnalistai kviečia savo skaitytojus turui po Lietuvą. Jos metu aplankysime ir pasakosime net ir apie tuos kampelius, į kuriuos prašalaičiai užsuka retai. Tai puiki proga ne tik didinti savo krašto žinomumą, bet ir atrasti naujų kelionės maršrutų ar prisijungti prie kraštiečių organizuojamų iniciatyvų.

DELFI direktorius Vytautas Benokraitis džiaugiasi, kad tokios iniciatyvos sulaukia vis daugiau partnerių ir visuomenės palaikymo. „Lietuva – ne tik didieji miestai. Tikiu, kad mes turime daugybę regionų, kuriuose taip pat verda gyvenimas. Džiaugiuosi, kad startuojame su originaliu DELFI projektu, kurio tikslas – skatinti lietuvių bendruomeniškumą, aktyvų, prasmingą ir įdomų laisvalaikį. Kviečiu registruotis, dalyvauti konkurse, rinkti balsus, pretenduoti tapti šauniausia Lietuvos bendruomene“, – kvietė jis.

Prie iniciatyvos prisijungti gali bet kuri bendruomenė, turinti paramos gavėjo statusą. Visos užsiregistravusios bendruomenės kartu dalyvauja ir konkurse bei pretenduoja į šauniausios vardą. Be to, bendruomenei laimėtojai projekto partneris UAB „Norfos mažmena“ perduos naują mikroautobusą Ford Transit Kombi.

Anot UAB „Norfos mažmena“ generalinio direktoriaus Dainiaus Dundulio, šis projektas ne tik proga atkreipti dėmesį į Lietuvos regionus, bet ir galimybė paskatinti lietuvius dar aktyviau megzti socialinius ryšius.

„Esame lietuviška įmonė, todėl norime prisidėti prie Lietuvos visuomenės stiprėjimo. Žmonių bendravimas, geronariškumas ir gebėjimas susikurti jaukią aplinką yra labai svarbu “, – sako D. Dundulis.

Jau nuo šiandien visos užsiregistravusios bendruomenės gali rasti savo profilius iniciatyvos polapyje: www.delfi.lt/apps/bendruomenes/ ir prašyti draugų palaikymo socialiniuose tinkluose.

Registruoti savo bendruomenę galite ČIA. Apie konkursą ir jo eigą – daugiau skaitykite TAISYKLĖSE.

DELFI primena, kad konkurso tikslas – didinti lietuvių bendruomeniškumą, skatinti aktyviai ir įdomiai leisti laisvalaikį, prisijungiant prie vietos bendruomenių. Taip pat didinti veikiančių bendruomenių žinomumą, skatinti jų aktyvią veiklą. Projektu siekiama mažinti regionų atskirtį parodant, kaip net mažiausiuose Lietuvos miesteliuose ir kaimuose galima užsiimti įvairia veikla, atrasti savirealizacijos formų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)