Muzikos festivalis „Granatos Live“ – tai trijų dienų muzikos, pramogų ir laimės savaitgalis, vykstantis kasmet nuo 2013-ųjų ir skirtas tiems, kam kokybiška muzika, gamtos artumas ir idiliška aplinka yra privalomi tikro festivalio požymiai.

Galingi balsai, puikiai perkami šią vasarą pasirodę debiutiniai albumai, ryškūs įvaizdžiai ir energingi pasirodymai scenoje – britų dainininkes Ella Eyre ir Jess Glynne, jau patvirtinusias savo dalyvavimą „Granatos Live“, sieja ne vienas panašumas. Jos ir šokių muzikos talentas „Lost Frequencies“, tokių muzikos topus užkariavusių hitų „Are You With Me“ ir „Reality“ autorius, bei kylanti šokių muzikos žvaigždė iš JK Wilkinson Lietuvoje pasirodys pirmą kartą. Festivalyje išvysite ir šių metų Švedijos atstovą „Eurovizijos“ dainų konkurse – Frans. Ketvirtą kartą rengiamo festivalio scenoje šiemet bus galima išvysti ir Marijoną Mikutavičių, Saulių Prūsaitį, „G&G Sindikatą“, Lilą ir Innomine, ba., „Beissoul & Einių“, Ericą Jennings, „Antikvarinius Kašpirovskio dantis“, Moniką Linkytę, „Humoro klubą“.

DELFI savo skaitytojams suteikia išskirtinę galimybę laimėti bilietus į daugelį šią vasarą Lietuvoje vyksiančių festivalių. Šįkart laimingieji jau ruošiasi savaitgalio linksmybėms festivalyje „Granatos Live“.

Hiphopo scenoje pasirodys 13 lietuviškos hiphopo kultūros vardų: Dee&Kamy, „Dogma“, Jama&W, Ironvytas, Justicious x Lukulia, „Garazhe Nerūkoma“, „Mad Money“, Medonas, Micro One, Omerta, „Tie geresni“, „8 kambarys“, Slem.

Jaunoms grupėms skirtoje „NESCAFÉ“ scenoje koncertuos „Kamanių šilelis“, „Kūjeliai“, „Solo ansamblis“, „Z On A“, „Sisters On Wire“, „Wolfsome“, „Lady Gothenburg“ ir dar 9 grupės ar atlikėjai, kuriuos išrinks patys festivalio dalyviai, atėję į muzikines kovas. Jas „Granatos Live“ kartu su „NESCAFÉ“ rengia jau trečius metus iš eilės – registruotis į atranką gali visos jaunos grupės ir atlikėjai. Iš viso festivalio scenose numatyta daugiau kaip 50 pasirodymų.

Konkurso sąlygos:
1. Konkurso prizas - kvietimai į visas festivalio dienas keturiems asmenims.
2. Konkursas vyksta iki liepos 28 d. (ketvirtadienio) 23:59 val.
3. Konkurse dalyvauja visi 18 metų ir vyresni, „Facebook“ komentarų lauke pažymėk tris draugus ir po šiuo straipsniu parašę „Draugai, važiuojam į festivalį „GRANATOS LIVE“ kartu su DELFI“.
4. Nugalėtojas renkamas burtų keliu ir skelbiamas „Facebook“ komentaruose po šiuo straipsniu liepos 29 d. bei Delfi.lt profilyje „Facebook“.
5. Su laimėtoju susisiekiama asmeniškai - išsiunčiama žinutė į jo „Facebook“ pašto dėžutę (žinutė gali atsidurti tarp „Kiti“ laiškai).
6. Laimėtojas turi atsiliepti ne vėliau nei trys dienos prieš pirmąją festivalio dieną.

Dėkojame visiems aktyviai dalyvavusiems, linkime nenusiminti ir dalyvauti kituose mūsų konkursuose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)