Kaip ir kasmet, šiame festivalyje išvysite aukšto lygio atlikėjus. Savo išraiškingais vokalais festivalio dalyvius džiungins svečiai iš Didžiosios Britanijos Ellie Goulding, John Newman, Hot Chip. Elektroninę muziką grojanti grupė iš Prancūzijos M83, amerikiečiai Mercury Rev ir daugybė kitų Latvijos ir užsienio atlikėjų.

DELFI savo skaitytojams suteikia išskirtinę galimybę laimėti bilietus į daugelį šią vasarą Lietuvoje vyksiančių festivalių. Šįkart laimingieji jau ruošiasi savaitgalio linksmybėms festivalyje „Positivus“.

Konkurso sąlygos:
1. Konkurso prizas - kvietimai į visas festivalio dienas keturiems asmenims.
2. Konkursas vyksta iki liepos 7 d. (ketvirtadienio) 23:59 val.
3. Konkurse dalyvauja visi 18 metų ir vyresni, „Facebook“ komentarų lauke pažymėję tris draugus ir po šiuo straipsniu parašę „Draugai, važiuojam į festivalį „Positivus“ kartu su DELFI“.
4. Nugalėtojas renkamas burtų keliu ir skelbiamas „Facebook“ komentaruose po šiuo straipsniu liepos 8 d. bei Delfi.lt profilyje „Facebook“.
5. Su laimėtoju susisiekiama asmeniškai - išsiunčiama žinutė į jo „Facebook“ pašto dėžutę (žinutė gali atsidurti tarp „Kiti“ laiškai).
6. Laimėtojas turi atsiliepti ne vėliau nei trys dienos prieš pirmąją festivalio dieną.

Dėkojame visiems aktyviai dalyvavusiems, linkime nenusiminti ir dalyvauti kituose mūsų konkursuose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)