„Bliuzo naktys 2016“ pagerbs Kalifornijoje gyvenantis 56-erių bliuzmenas Earlas Thomas. Talentingas atlikėjas ir sėkmingas dainų autorius visuomet buvo vertinamas ne tik publikos, bet ir muzikos ikonų. Jo parašytus kūrinius rinkosi tokios superžvaigždės kaip Tomas Jonesas, Etta James, Solomonas Burke.

DELFI savo skaitytojams suteikia išskirtinę galimybę laimėti bilietus į daugelį šią vasarą Lietuvoje vyksiančių festivalių. Šįkart laimingieji linksminsis festivalyje prie nuostabaus Lūksto ežero „Bliuzo naktys 2016“.

Viena ryškiausių šių „Bliuzo naktų“ dalyvių – efektinga juodaodė Shanna Waterstown. Ji gimė piečiausioje JAV dalyje, o užaugo dainuodama gospelo chore mažutėlėje baptistų bažnyčioje. Radijo imtuvas jos namuose grojo soul, country ir funk.

Į Varnius šiemet atvyks ir moderniojo bliuzo atstovas Kidas Collingas: klasikinį bliuzą jis praturtina roko, džiazo, funk ir pop elementais. Įkvėptas BB Kingo ar Robbeno Fordo, jis pats virtuoziškai ir labai šiltai skambina gitara, sukurdamas scenoje ne tik ausiai, bet ir akiai malonų performansą. K. Collingas yra liuksemburgietis, kilęs iš Kolumbijos.

Festivalio „Bliuzo naktys 2016“ scenoje pasirodys ir bliuzą, džiazą, fusion bei funk grojanti grupė „Coolmans Report“ iš Latvijos.

Konkurso sąlygos:
1. Konkurso prizas - kvietimai į visas festivalio dienas keturiems asmenims.
2. Konkursas vyksta iki birželio 22 d. (trečiadienio) 23:59 val.
3. Konkurse dalyvauja visi 18 metų ir vyresni, „Facebook“ komentarų lauke pažymėję tris draugus ir po šiuo straipsniu parašę „Draugai, važiuojam į festivalį „Bliuzo naktys“ kartu su DELFI“.
4. Nugalėtojas renkamas burtų keliu ir skelbiamas „Facebook“ komentaruose po šiuo straipsniu birželio 23 d. bei Delfi.lt profilyje „Facebook“.
5. Su laimėtoju susisiekiama asmeniškai - išsiunčiama žinutė į jo „Facebook“ pašto dėžutę (žinutė gali atsidurti tarp „Kiti“ laiškai).
6. Laimėtojas turi atsiliepti ne vėliau nei trys dienos prieš pirmąją festivalio dieną.

Sveikiname konkurso nugalėtoją ir dėkojame visiems dalyvavusiems. Tikimės, kad laimė Jums nusišypsos kituose mūsų konkursuose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)