Geros nuotaikos savo pasirodymuose nestokojantis kolektyvas koncerto lankytojams pristatys ne tik skambiausius savo kūrinius, bet ir naują savo dainą „Tiesiai Šviesiai”.

- Liepos 6-ąją pristatėte naują savo kūrinio „Tamsiai Šviesiai“ vaizdo klipą. Apie ką jis?

- Nepamatęs – nežinosi. Trumpai tariant, apie tai, kas mus skaudina šiandieninėje mūsų šalies viešojoje erdvėje. Apie tuštybę, nenuoširdumą, vilkus prabangiuose avių kailiuose.

- Trečiadienį koncertuosite „Studio 9“ terasoje. Kuo jums skiriasi pasirodymai po stogu ir po atviru dangumi?

- Koncertuojant po atviru dangumi lengviau matyti debesis. Kartkartėm praskrenda koks paukštis... O jei rimčiau, Vilniuje ir Klaipėdoje itin smagu koncertuoti kiemeliuose po atviru dangumi šiltais vasaros vakarais. Tai išskirtinai vasariškas dalykas, kuriuo pasimėgauti galim vos kelis kartus per metus.

- Ar turite kokių nors prietarų prieš lipdami į sceną?

- Nuo „Impro 241“ laikų išliko tradicija prieš lipant ant scenos visiems ratu apsikabinti ir tris kartus giliai įkvėpti bei iškvėpti. O po koncertų visada vieni kitiems paspaudžiam rankas, padėkodami už tas kelias ypatingas kartu praleistas akimirkas.

- Kokie jūsų planai šią vasarą? Koncertai, naujos dainos, turai?

- Koncertai. Vasaros festivaliai. Lėksim į „Varom“, „Granatas“, „Saulėtąsias naktis“, aplankysim jau minėtąją Klaipėdą, jei pavyks – ir kitus didesniuosius ir mažesniuosius Lietuvos miestus.

- Kaip atrodo tobulos atostogos pagal „Jama & W“?

Brangiausi mums žmonės pašonėje, truputėlis geros muzikos vakarais ir bent kelios geros knygos bei ramus kampelis dienomis, futbolas, vanduo ir jokių uodų.

„Open For More Live“ koncertai „Studio 9“ terasoje: 

liepos 9 d. Jama & W
liepos 16 d. Suicide DJs
liepos 23 d. Baltasis Kiras
liepos 30 d. Proper Heat
rugpjūčio 6 d. Saulės Kliošas
rugpjūčio 13 d. G&G Sindikatas
rugpjūčio 20 d. Despotin FAM’
rugpjūčio 27 d. Beissoul & Einius

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją