Beje, šis „Keymono” pasirodymas – kol kas vienintelis Vilniuje šią vasarą. Dalindamiesi artimiausiais planais, grupės nariai teigia, kad be pasirodymų didžiuosiuose šalies festivaliuose, savo laiką jie skirs ir kūrybai. Kolektyvas dar šį mėnesį pristatys naujos dainos „Run Boy“ remiksą, kuris šiuo metu tvarkomas prestižinėje Londono įrašų studijoje „Metropolis”. Grupė dar šiais metais ketina pristatyti savo klausytojams naują vaizdo klipą ir kelis naujus kūrinius.

Šį vakarą „Keymono“ koncertas startuos 20 val., o kad laukimas neprailgtų, grupės vokalistė Daiva Starinskaitė dalinasi savo asmeninių vasaros hitų topu.

ASAP Rocky – Peso

Visada mylėjau hip-hopą. Ir šis kūrinys reprezentuoja tą hip-hopą, kurį aš mėgstu – east coast. Labai patinka instrumentalas ir visas šis gabalas nukelia į 90-uosius.

SZA – Sweet November

Iš naujausio jos albumo tuo pačiu pavadinimu, kuris pasirodė prieš porą mėnesių. Prie jo dirbo daug mano mylimų muzikantų. Labai patinka šios dainos skambesys – skamba kaip motown, bet kartu ir šviežiai. Tiesiog muzikinis šokoladas!

Ben Khan – Youth

Neseniai populiariųjų žurnalų akiratyje pasirodžiusio kūrėjo iš Didžiosios Britanijos daina. Manau, iš jo greitu metu išgirsime nemažai gražių kūrinių.

Ady Suleiman – Longing For Love

Dar vienas neeilinis Britanijos talentas. Šitas bičas yra toks soulful! Labai tikiuosi, kad šį kūrinį išgirs kuo daugiau žmonių, nes jis tiesiog yra užslėptas perlas. Seniai negirdėjau tokios geros dainos ir tai, kaip jis dainuoja, tiesiog virpina visas sielos stygas.

Kurt Vile – Wakin On A Pretty Daze

Dar viena vasariška daina, tokia labai sekmadieninė. Kai nieko nereikia daryti, kai vaikštai miesto gatvėmis be jokio plano ir viskas yra lengva bei paprasta.

„Open For More: Live“ koncertai „Studio 9“ terasoje:

birželio 18 d. Keymono

birželio 25 d. ba.

liepos 2 d. Pushaz

liepos 9 d. Jama & W

liepos 16 d. Suicide DJs

liepos 23 d. Baltasis Kiras

liepos 30 d. Proper Heat

rugpjūčio 6 d. Saulės Kliošas

rugpjūčio 13 d. G&G Sindikatas

rugpjūčio 20 d. Despotin FAM’

rugpjūčio 27 d. Beissoul & Einius

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)