Nors pagrindinė festivalio programa skirta būtent šio vieno žanro muzikos atlikėjams (tarp kurių – Elephant Man, Julian Marley, Patrice, Junior Kelly, Max Herre, Groundation, Uwe Banton, Gentleman, Richie Spice bei daugelis kitų kiekvienam regio mylėtojui puikiai žinomų vardų), renginio metu lygiagrečiai veiks ir taip vadinamoji palapinės scena, kur skambės šiek tiek kitokia – regio gerbėjams labiausiai priimtina elektroninė muzika.

Ir vėlgi, „elektronika“ palapinėje bus pakankamai gyva – ant sceninės pakylos čia žada užlipti ir „eSKAlation“ kolektyvas, kurio santykis su elektronine muzika, švelniai tariant, formalus, ir Makeshift Innocence – duetas, bent jau Lietuvos „elektronikos“ gerbėjams, vargu, ar pažįstamas.

Taip pat po Chiemsee regio festivalio „palapinės“ skliautais pasirodys Iba Mahr, Horace Andy, Kellerkommando, Kabaka Pyramid, Mista Wicked su Riddim Disasta, I-Jahman Levi bei daugelis kitų daugiau ar mažiau matytų/girdėtų veidų ar kolektyvų.

Be muzikinės programos dalies, festivalio organizatoriai gundo potencialius svečius tokiomis pramogomis kaip tradiciniai festivalio sporto turnyrai, kruizas po garsųjį Kimio ežerą ar Bavarijos-Jamaikos „alaus sodu“, įsikūrusiu po didingais Alpių skliautais.

Chiemsee regio festivalis šiemet vyks rugpjūčio 23-25 dienomis. Tiesa, rugpjūčio 25-osios sekmadienį dauguma šventės lankytojų dar nekraus daiktų – muzikinė programa tęsis mažų mažiausiai iki pirmadienio paryčių.
Visų trijų festivalio dienų bilietas kainuoja 99 eurus arba maždaug 341 litą. Vienos pasirinktos dienos bilietas – 58 eurus arba apytiksliai 200 litų.

Svarbu ir tai, kad tiek vienos dienos, tiek viso festivalio bilietai suteikia juos įsigijusiems asmenims teisę vienai kelionei į abi puses bet kuriuo antžeminio miesto, regioninio ar tarpmiestinio susisiekimo transporto maršrutu visoje Pietų Vokietijoje – Bavarijos, Baden-Württembergo, Hesseno, Turingijos, ir Saksonijos žemėse.

Taip pat su festivalio bilietais galėsite nemokamai nukeliauti į šalia renginio vietos esantį Übersee ir atgal iš Austrijos – Kufšteino ir Zalcburgo miestų.

Prieš pat festivalį itin pigius bilietus iš Vilniaus arba Kauno į Miuncheną (apie 70 kilometrų nuo Chiemsee) siūlo oro linijų bendrovė „airBaltic“ – žinoma, skrendant šių avialinijų lėktuvu iš Lietuvos, teks daryti persėdimą Rygoje. Šiek tiek ilgiau nei keturias valandas trunkanti kelionė vienam žmogui į vieną pusę kainuotų 102,67 eurus arba 354,5 lito, skrendant ekonomine klase.

Verslo klasės kelionės šiuo maršrutu bilietas, skrendant su „airBaltic“ į Miuncheną rugpjūčio 22 dieną kainuotų 331,67 eurus arba maždaug 1145 litus.

Turint festivalio bilietus ir tuo pačiu galimybę pasinaudoti nemokama kelione į Übersee iš bet kurio Pietų Vokietijos oro uosto, galima bandyti „susišaudyti“ pigius lėktuvo bilietus į vakariau Miuncheno esantį Memmingeną. Čia skrydžius vykdo oro linijų bendrovė „Ryanair“.

Laiku pasirūpinus vieta lėktuve, iš Kauno pro Stokholmo Skavstos oro uostą su „Ryanair“ Memmingeną galima pasiekti vos už 150 litų. Perkant bilietus, likus mažiau laiko iki festivalio, bendra tokios kelionės kaina gali siekti jau nuo 210 iki 380 litų.

Norint skirsti į festivalį su „Ryanair“ iš Vilniaus, geriausia pasiekti Zalcburgą, persėdant Londono Stanstedo oro uoste – verta paminėti, kad keičiant lėktuvą ten pat, šį Austrijos miestą galima pasiekti ir iš Kauno. Perkant kelionės bilietus iš anksto, bendra skrydžio į vieną pusę kainą žmogui taip pat gali būti mažesnė nei 250 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)