Nors, nepriklausomai nuo kelionės datos, kiekvienas skrydis bus pertrauktas trumpu sustojimu Los Andžele, įsigyti šia kaina bilietus, leidžiančius pakeliui praleisti šiame mieste dieną arba dvi nepavyks. Norėdami pasinaudoti tokia galimybe, turėtumėte įsigyti daug brangesnius bilietus maršrutu Londonas-Honolulu – pavyzdžiui iš „American Airlines“ (viena pigiausių alternatyvų). Ši oro linijų bendrovė nagrinėjama kryptimi skraidina už maždaug 8000 litų į abi puses.

Skrydis į Havajus „pro Rytus“ (pavyzdžiui, su „Korean Air“ – stabtelint Seule) kainuotų 8100-8200 litų, keliaujant į abi puses. Tuo tarpu „United States Airways“ iš Londono į Honolulu pro Filadelfiją nuskraidintų už 3900 litus, keliaujant į vieną puse ir maždaug 7600 – į abi.

Nepriklausomai nuo konkretaus kelionės laiko, į Havajus, o konkrečiai – į Honolulu geriausiai išsiruošti dviese. Taip ne tik smagiau, tačiau ir pigiau – nuomotis kambarį šiame mieste geriausia susikooperavus o ir vienvietis viešbučio numeris čia – pakankama retenybė.

Iš kitos pusės – netgi didžiulė prabanga, kadangi 500-600 litų už naktį dažnam turistui šiame Ramiojo vandenyno rojaus kampelyje – normalu ir įprasta. Juolab, kad dažnas kiek prabangesnis viešbutis už nakvynę prašo ir daugiau nei tūkstančio litų.

Vienas pigiausių, tačiau tikrai ne prasčiausias variantas – ant pat vandenyno kranto, Kuhio aveniu įsikūręs trijų žvaigždučių „Maile Sky Court“. Dvivietis (standartinis, tačiau kartu ir pats mažiausias iš galimų) kambarys nakčiai čia kainuoja apie 285 litus.

Taigi per savaitės pobūvį Honolulu ir šešias naktis čia apgyvendinimui pora išleistų maždaug 1711 litų. Sudėjus skrydį ir viešbutį – apie 6511 litų dviems asmenims arba maždaug 3256 litai asmeniui už savaitės trukmės kelionę į Havajus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)