ASFA NIGHT MATSURI - tai pirmą kartą Lietuvoje naktinis automobilių, šviesų ir muzikos festivalis: drift bolidų pilotai, moto akrobatai, DJ, šokėjos ir populiariausia hip-hop grupė Lietuvoje G&G Sindikatas Kėdainių Aerodrome sukurs tikrą naktinį „Matsuri“, su gera nuotaika, adrenalinu ir žvaigždėmis. Kiekvienas lankytojas galės tapti dalyviu, išbandydamas trasą drift taksi, kartingais. Adrenaliną sužadins Laser Tag kovos. Vilios naktinis vakarėlis su unikaliais drifto pasirodymais.

Renginį sudaro trys zonos:

Drift trasos zona- profesionalūs drifto dalyviai – Matsuri siela, linksminsis kovodami tik dėl žiūrovų simpatijų, galės atskleisti savo įgūdžius, nesuvaržyti taisyklėmis;
Scena ir šokių aikštelė su gera muzika, kuria rūpinasi vieni garsiausių Lietuvos DJ, pasikeisdami tarpusavyje ir kaitindami kraują;
Kempingas kuriame vairuotojai ir žiūrovai galės mėgautis poilsiu kempingo zonoje, po kupinos įvykių nakties.

Viso renginio metu žiūrovai už papildomą mokestį galės pajusti adrenalino pliūpsnį įsitaisę sportinio automobilio keleivio vietoje.

RENGINIO SVEČIAI

G&G Sindikatas– populiariausia hip hop stiliaus muzikos grupė.
Puikiai žinomi Lietuvoje DJ linksmins iki ryto.
GO-GO šokėjos kaitins publiką profesionaliais šokiais.
Moto-akrobatai: profesionalų „stunterių“ komanda atliks savo specialiai renginiui paruoštą programą.
Kiti svečiai - pramogų zonos atstovai : kartingai, laserių kovos, katapulta...
Ir tai dar ne visos staigmenos, kurių gali tikėtis žiūrovai 2013 m. rugpjūčio 17 d. atvykę į Kėdainių Daukšių aerodrome vyksiantį „ASFA NIGHT MATSURI“.

Daugiau informacijos apie renginį www.asfanightmatsuri.lt