Dažniausius tiesioginius skrydžius į Uagadugu didmiestį iš Europos vykdo tris oro linijų bendrovės - „Air France“, „Turkish Airlines“ ir „KLM“. Pirmosios lėktuvai kyla Paryžiaus Šarlio de Golio oro uoste, kitų dviejų – atitinkamai Stambule ir Amsterdame. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad visų šių avialinijų kainos kelionėms į Burkiną Fasą svyruoja gana plačioje amplitudėje, tačiau „geresni“ įkainiai pasitaiko praktiškai kas savaitę.

„Air France“ iš Paryžiaus į Uagadugu ir atgal nuskraidins už apytiksliai 2730 litų, tačiau ieškant pigesnių skrydžių tam tikromis datomis žemesnes kainas galima atrasti tripsta.co.uk arba tripsta.de elektroninėje lėktuvų bilietų užsakymo sistemoje. Kartais jos siekia ir apie 2600 litų (skrendant į abi puses).

Iš Lietuvos „Air France“ (persodindama keleivius tame pačiame Paryžiaus Šarlio de Golio oro uoste) į Uagadugu nuskraidintų maždaug 1350 litų brangiau negu tiesiai iš Prancūzijos sostinės, todėl norėdami sutaupyti, keliaujant į Burkiną Fasą iš Vilniaus arba Kauno, iki Paryžiaus skriskite su „airBaltic“ (būtent šios avialinijos pigiausiai skraidina iš Lietuvos į Šarlio de Golio oro uostą) – tokiu atveju, kelionė iš Vilniaus į Uagadugu ir atgal Jums kainuotų maždaug 3200 litų.

„Turkish Airlines“ iš Vilniaus į Uagadugu Jus nuskraidintu tik su vienu persėdimu – Stambule (tiesiai iš Stambulo į Burkino Faso sostinę ir atgal šios avialinijos leidžia nukeliauti už mažiau nei 1900 litų). Tokia kelionė iš Lietuvos vienam žmogui į abi puses atsieitų apie 2650 litų, o kartais – net ir pigiau. Konkretūs įkainiai priklausytų nuo to, ar keleiviui užtektų kantrybės itin dažnai dairytis skrydžių vis skirtingomis dienomis.

Pakankamai aukštus „KLM“ įkainius (šiek tiek daugiau nei 4000 litų asmeniui į abi puses), skrendant iš Amsterdamo, „nukonkuruoja“ tiek „Turkish Airlines“ (2455 litai asmeniui į abi puses), versiančios persėsti Stambule, tiek „Lufthansos“ ir „Ethiopian Airlines“ pasiūlymų kombinacija (apie 3500 litų asmeniui į abi puses), numatanti net du persėdimus – Frankfurte prie Maino ir Tarptautiniame Addis Ababa oro uoste Etiopijoje. Tiek keliaujant į priekį, tiek skrendant atgal.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją