„Space Journey“ klube „Studio 9“ (Vilnius)

Ypatingas šeštadienis "Studio 9", nukelsiantis visus susirinkusius į nesibaigiančią muzikinę kelionę. Vakaro šeimininkai, susivienija vienai nakčiai pasidalinti kruopščiai atrinktomis selekcijomis. Vienas iš vakaro gidų, Clicklounge, svaigins spalvingu disco skambesiu. Kitas vakaro vedlys, jaunasis deep house muzikos mylėtojas CRange, paruoš gaivų vasarios garsų kokteilį. Tuo tarpu iš Danijos su šusniu plokštelių grįžęs Ignas Friday, įpūs detroit/new jersey/chicago sielos. Susitinkam ten, kur laikas eina atgal.

Veiksmas vyks: „Studio 9“ (Gedimino 9, Vilnius)
Kiek kainuos: nemokamai!
Pradžia: 21:00 val.

BONAFIDE / Electro Live from Tel-Aviv klube „Gluck“ (Vilnius)

Bonafide - elektroninės muzikos grupė iš Izraelio, rengianti pirmąjį turą po Europą! Užsuk į „Gluck“ klubą atsipalaiduoti ir pasiklausyti hipnotizuojančių ritmų. Tau tikrai patiks!

Veiksmas vyks: klube „Gluck“ (Upės g. 6, Vilnius)
Kiek kainuos: 10 Lt.
Pradžia: 22:00 val.

MIESTOMUZIKA Vasaros terasoje (Vilnius)

Vakarai Vasaros terasoje tęsiasi iki paryčių! Šį šeštadienį prie DJ pulto karaliaus Laurynas Bowtie (Despotin' Beat Club, Zip FM), Daugvinas ir Audrius (Miestomuzika, ZIP FM). Pasiimk ir draugų, kartu juk linksmiau!

Veiksmas vyks: Vasaros terasoje (VILNIAUS g. 39, VILNIUS)
Pradžia: 20:00 val.
Kiek kainuos: nemokamai!

Grizlis & Pitonas klube „Soul Box“ (Vilnius)

Kone kiekvienuose baliniuose, šokiuose dalyvaujantys scenos ir visuomenės veteranai šį kartą vilkės smokingus stovėdami kitoje disk žokėjų pulto pusėje. Vakaro metu skambės gerai žinomos Džiazo ir Šokių melodijos. Scenos meistrai savo mėgiamus kūrinius gros iš vinilinių plokštelių.

Grizlis - Simonas Čepėnas
Pitonas - Rolandas Zakarevičius

Veiksmas vyks:
Pradžia: 22:30 val.
Kiek kainuos: nemokamai!

ST. STEREO | DEIVIDAS BAGDANOV klube „G-Loft“

Praėjusį kartą nusiaubęs G-Loft'ą, Liudas Lazauskas, kitaip žinomas kaip St. Stereo, ir vėl atvyksta daryti netvarkos. Drauge su kolega Martin Virgin pabaigęs Love In Slow Motion laidų ciklą, kuris gyvavo net kelis metus radijo stoties ZIP FM eteryje, pradeda naują savo renginių seriją Pre-Liudai. Pirmasis renginys numatytas ant Kuršių Marių bangų, na o jo generalinė repeticija įvyks šį šeštadienį Kaune, G-Loft'e.

Svečią priims ir apšildys čia įaugęs Deividas Bagdanov, kuris pailsėjęs ir prigaudęs naujų muzikinių peteliškių, ketina patiekti ypatingą nuotaiką.

Veiksmas vyks: „G - Loft“ (Rotušės a. 3, Kaunas)
Kiek kainuos: nemokamai!
Pradžia: 22:00 val.

David Tort (Ispanija), Jovani, Radistai YOLO klube „Exit“ (Palanga)

Dūkstam! Pagal ispaną David Tort šią vasarą galima sutrypti batus Majamio, Holivudo ar Ibizos klubuose. Taip pat – „Exit“ vasaros rezidencijoje. „Mano muzika yra skirta šokti ir gerai leisti laiką“, - žeria David Tort. „Apdovanosime visas, kurios išsirengs bent iki pusės“, - atšauna Radistai. Linksmieji pervertai antrajame aukšte į sceną kvies slaptą svečią ir kels išdykusią YOLO puotą. Įdomu!

Veiksmas vyks: „Exit“ vasaros rezidencijoje (S. Nėries g. 39, Palanga)
Kiek kainuos: pirmam šimtui lankytojų - 25 Lt
Pradžia: 22:00