Skrydžius už tokią patrauklią kainą, užsisakant bilietus dabar, galima bus įvykdyti pirmoje rugsėjo pusėje arba kitų metų sausio mėnesį (sugrįžtant vasario pradžioje). Anksčiausia data, kada galima būtų pradėti tokią kelionę už itin žema kaina – rugsėjo 6-oji (skrendant tiesiai iš Helsinkio) arba rugsėjo 4-oji (išvyką pradedant viename iš Lietuvos oro uostų).

Vėliausios datos, kuriomis galima būtų išskristi iš Baltimorės atgal į Helsinkį – sausio 28 arba 29 dienos, taip pat vasario 4-5 ir 11-12 dienos. Patogiausia ant gerų kainų šiomis dienomis yra „užtaikyti“, rezervuojant bilietus automatinėse elektroninėse sistemose – pavyzdžiui, Ebookers.com.

Iš Lietuvos Helsinkį geriausia pasiekti skrendant iš Kauno į Tamperės oro uostą su „Ryanair“, iš kur į pietus autobusu beliktų nukakti šiek tiek daugiau nei pusantro šimto kilometrų. Tai atsieitų apytiksliai 185 litus asmeniui.

Šiek tiek brangesnis, bet taip pat pakankamai pigus kelionės iš Lietuvos į Helsinkį variantas – skrydis iš Vilniaus, persėdant Rygoje su „airBaltic“. Tokia išvyka į vieną pusę žmogui kainuoja 84 eurus arba maždaug 290 litų. Tiesioginiai skrydžiai maršrutu Vilnius-Helsinkis yra aptarnaujami oro linijų bendrovės „Finnair“ ir kainuoja 146 eurus arba apie 504 litus asmeniui.

Viešbučių kainų Majamyje „dugnas“ siekia maždaug 40 dolerių arba apie 104 litus. Būtent tiek už naktį užmokėtumėte trijų žvaigždučių viešbutyje Leamington Hotel-Downtown, keliaudami pavieniui. Į nakvynės kainą taip pat įtraukti pusryčiai. Už parą jaukiame keturių žvaigždučių Lords South Beach at Nash viešbutyje, įsikūrusiame pačiuose Majamio pietuose jau tektų pakloti apie 100 dolerių arba maždaug 260 litų.

Mažiausiai 93 dolerius arba apie 242 litus kainuotų naktis Kiurasao. Tiek už trumpiausią galimą apsistojimo laikotarpį „prašo“ čia įsikūręs trijų žvaigždučių Plaza viešbutis, turintis didžiulį lauko baiseiną ir lošimo namus. Tuo tarpu už parą prabangiame keturių žvaigždučių Curacao Marriott Beach Resort komplekse gaunant „pilną“ maitinimo paketą tektų pakloti 139 dolerius arba 361 litus.

Optimaliausias pagal kainos ir kokybės santykį viešbutis Baltimorėje – dviejų žvaigždučių Best Western Baltimore West. Parą žmogui čia kainuoja 59 dolerius arba 154 litus. Netoli miesto oro uosto įsikūręs trijų žvaigždučių Hyatt Place Baltimore kompleksas nakvynę asmeniui siūlo už 83 dolerius arba 216 litų, o už naktį keturių žvaigždučių viešbutyje Hyatt Regency Baltimore tektų užmokėti 169 dolerius arba maždaug 440 litų.