Lietuvoje veikiančių turizmo operatorių organizuojamos kelionės leidžia pasirinkti iš gausybės variantų, suteikiančių progas tiek paatostogauti pačiame Kaljaryje, tiek turiningai pasižvalgyti po miesto apylinkes. 

Taip pat, besirinkdami tarp pasyvaus ir aktyvaus poilsio Sardinijoje pasiūlymų, visada turite progą apsvarstyti, ar į atostogų kelionę traukti lėktuvu ir didžiąją išvykos dalį praleisti viešbutyje arba paplūdimyje, ar išvykti iš Lietuvos autobusu ir pakeliui aplankyti dar bent kelis dėmesio vertus miestus, kur Jums bus surengtos pažintinės ekskursijos, muziejų lankymas ir vietinių patiekalų ragavimas restoranuose.

Štai, pavyzdžiui, „Zigzag Travel“, besispecializuojanti ties pasyvesnio poilsio pasiūlymais, į Kaljarį iš Lietuvos nuskraidins lėktuvu, o pačioje Sardinijoje sostinėje Jums pasiūlys apsistoti viename iš devyniolikos viešbučių, „paprasčiausi“ iš kurių „skaičiuoja“ bent tris žvaigždutes.

Palyginimui, pačiame Kaljaryje, netoli miesto centro įsikūrusiame trijų žvaigždučių Ulivi E Palme viešbutyje, užsisakant kelionę iš „Zigzag Travel“, septynias dienas ilsėsitės už 278 eurus arba maždaug 959 litus. Kiekviena papildoma nakvynė čia kainuoja 20 eurų arba apytiksliai 69 litus.
Sardinijos Villasimiuso kurorte esančiame prabangiame penkių žvaigždučių Pullman Timi Ama Sardegna viešbutyje savaitės poilsis su ta pačia „Zigzag Travel“ agentūra vienam asmeniui kainuoja 744 eurus arba maždaug 2567 litus. Į bendrą kainą įtrauktas ir maitinimas viešbutyje bent du kartus per dieną, tad tiek pusryčiais, tiek vakariene papildomai rūpintis nereikės.

Skrydis iš Lietuvos kainuotų papildomai dar apie 335 litų asmeniui į abi puses, taigi brangiausias šios agentūros poilsio variantas iš viso kainuotų maždaug 2900 litus žmogui.

Taip pat skrydį lėktuvu pasirinktinai iš Vilniaus arba Kauno į Kaljarį siūlanti „Kelionių akademija“ septynių dienų trukmės poilsį 1800 metų statybos dviejų žvaigždučių miesto centre įsikūrusiame Casa Degli Aranci viešbutyje vienam žmogui siūlo už bendrą (įskaitant kambarį ir kelionės bilietus) 1414 litų kainą.

Kelionių organizatorius „Novaturas“ į Sardiniją siūlo vykti autobusu. Į dvylikos dienų kelionės programą įtraukta virš dešimt ekskursijų ne tik po Italijos, tačiau ir kitų Vakarų Europos šalių miestus – tokius kaip Viena arba Gracas. Ši išvyka asmeniui kainuotų 3649 litus (įskaitant kuro mokestį), o norėdamas nakvoti dviviečiame viešbučio kambaryje vienas, keliautojas turėtų papildomai primokėti dar apie 700 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)