Pirmadieniais ir trečiadieniais dalyvauk šiaurietiškojo ėjimo užsiėmimuose

Tikriausiai ir tau jau yra tekę sutikti ne vieną žmogų, gatvėmis žygiuojantį su slidininko lazdomis. Šie žmonės - šiaurietiško ėjimo entuziastai! VšĮ „Sveikas miestas" kviečia sudalyvauti naujame projekte - „DNB Šiaurietiškojo ėjimo klubas".

Kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį 18.30 val., prie estrados, vyks nemokami šiaurietiškojo ėjimo užsiėmimai su VDNOWAS LT ir „Nordic Walking Style" šiaurietiškojo vaikščiojimo mokyklos instruktore Liliana Radzevičiene. Lazdas galėsi išsinuomoti renginio vietoje.

Antradieniais vyks City Yoga Vingio parke

Kiekvieną antradienį šurmuliuojančio miesto širdyje, po atviru vasarėjančiu dangumi stabtelsime ramybės akimirkai - atsipalaiduoti ir surasti raktą į puikią savijautą ir energiją.

Joga - tai būdas pailsėti fiziškai bei psichologiškai, nusiraminti, kartu lavinti kūną ir siekti proto aiškumo. Šios pratybos - tai puiki proga išbandyti jogą naujokams ir prasmingai praleisti vakarą pažengusiems. Norime skatinti sveikos gyvensenos idėją ir pasiūlyti metodą, padedantį pailsėti po dienos darbų ir atgauti jėgas. Pratimai nebus sudėtingi, tačiau efektyvus, o kiekvieną užsiėmimą lydės meditacija, " - sako projekto „City Yoga" organizatoriai, drąsinantys pratybose apsilankyti ir tuos, kurie niekada nežinojo, ką reiškia žodis asana arba prana. Nesvarbus ir amžius, įsitikinimai, ar sveikatos būklė.

Rekomenduojama apsirengti patogiai ir su savimi turėti kilimėlį, pledą ar tiesiog skarą, mat užsiėmimai vyks ant žolės, pievoje prieš Vingio parko estradą. Pratybas ves jogos instruktoriai - Baltijos "Gyvenimo meno" labdaros ir paramos fondo savanoriai.

„City Yoga" - visą vasarą, kiekvieną antradienį, 19 val. Vilniuje, Vingio parke.

MTB mokyklėlė trečiadieniais

MTB mokyklėlė - tai puikus būdas išmokti geriau pažinti ir valdyti dviratį, susirasti bendraminčių ir draugų, didinti šio sporto mėgėjų būrį, ar tiesiog gerai praleisti trečiadienio pavakarę. Šis jau antrus metus VŠĮ "Sveikas miestas", UAB "Sporto miestas" ir Kalnų dviračių (MTB) sporto federacijos vykdomas projektas yra ne varžybos, o pamokėlės ir treniruotės viename, skirtos tiek pradedančiajam, tiek ir kiek pažengusiam MTB entuziastui. Čia nebus prasto rezultato ir nereiks raudonuoti prieš draugus. Čia susirinks įvairaus pajėgumo žmonės, norintys tiesiog geriau išmokti važiuoti kalnų dviračiu, susipažinti su jų valdymo ir trasų įveikimo ypatumais, taip plėsdami sportuojančių gretos. Treniruočių grafikas bus skelbiamas iš anksto, o MTB mokyklėlėje dalyvius visada lydės mažiausiai du žmonės - "treneris" ir "asistentas" - taip bus užtikrintas atitinkamas sudėtingumas ir pajėgesniems, ir tik pradedantiems.

Treniruotės prasideda kiekvieną trečiadienį 19:30 Katedros aikštėje.

Ketvirtadieniais prisijunk prie mankštų ciklo „Judėk linksmai“

„Namie ankšta ‒ daryk mankštą!" Tokiu šūkiu šiltąjį sezoną pasitinka sveikatingumo iniciatyva „Geros sveikatos klubas" ir antrus metus iš eilės kviečia Lietuvos gyventojus dalyvauti nemokamose mankštose gryname ore. Mankštų ciklas „Judėk linksmai" startuoja gegužės 16 d. ir tęsis iki rugpjūčio pradžios. Šiemet, kaip ir parėjusiais metais užsiėmimai vyks prie Baltojo tilto, kiekvieną ketvirtadienį, nuo 18.30 val.

Liepos 4 d. tavęs laukia Zumba treniruotė. Aerobika plius šokiai! Tai treniruočių rūšis, jungianti aerobikos pratimus su salsos, čia čia, regetono, kumbijos, merengės, sambos, hip-hop'o, tango šokių elementais.