Kur gyvensime?

Nors renkamės tikrai ne miegoti, šiek tiek pailsėti galėsi viename iš dviejų palapinių miestelių. Ant Akmenos, vieno skaidriausių Trakų ežerų kranto, įsikurs palapinių miestelis AKMENA, į kurį bus galima įsinešti tiek savo gėrimus, tiek ir maistą. Šalia paplūdimys, vandens pramogos. Gyvenimas palapinėse.

Norintiems daugiau patogumo - stacionarus kempingas SLĖNIS, įvertintas net keturiomis žvaigždutėmis! Mėgstantys komfortą čia gali išsinuomoti namelį, o festivalio tradicijas tęsiantys svečiai galės įsikurti palapinėse. Šis kempingas skirtas mėgstantiems tikras linksmybes. Čia veiks Dj scena, šokių muzika, kokteiliai ir linksmybės iki paryčių! Dienos metu „Slėnio“ kempinge veiks paplūdimio baras, tinklinio turnyras, krepšinis, pirtis daug kitų pramogų.

Tris dienas, nuo liepos 12 iki 14, visame Trakų mieste karaliaus meilė ir skambės muzika! Visą informaciją apie renginį gali rasti ČIA.

Ką klausysime?

Muzika TAMSTOJE tikrai nenutils! Bene labiausiai festivalyje laukiamas užsienio atlikėjas – SHAGGY! Jo pasauliniais hitais tapusios dainos “Boombastic”, “It wasn’t me”, “Angel” aiškiai skamba mūsų ausyse. Trakuose galėsime nesigėdydami dainuoti jas kartu su Shaggy – iš Jamaikos kilęs dainininkas, 6 kartus platininio albumo savininkas žino, kaip išjudinti žiūrovus ir mėgsta šėlti kartu su jais.

SELAH SUE - populiari dainininkė į Lietuvą atvyks kartu su savo grupe. 
Jos debiutas įvyko 2011 metais ir susilaukė didžiulės sėkmės Europoje – buvo išpirkta 700 000 pirmojo albumo kopijų. Šiai soul, funk, reggae stilių atlikėjai pats Princas pasiūlė apšildyti jį viename iš savo pasirodymų, su Cee Lo Green ji kartu įrašė duetą „Please“, bendradarbiavo su J. Cole, o Nneka prodiusavo jos debiutinį albumą, kuris tapo triskart platininiu.

Perspektyvus ir originalus kolektyvas „Cortes“. Šioje grupėje mušamaisiais groja ir puikiai Lietuvos muzikinėje scenoje pažįstamas būgnininkas Marijus Aleksa! Praėjusių metų vasarą susibūrusi grupė savo pasirodymuose atlieka kokybiškiausią gyvą rokenrolą, o „Cortes“ vokalistas ir gitaristas A.Cortesas visuomet nustebina trykštančia charizma.

Preciziškumas ir romantika – tai pirmieji žodžiai išsprūstantys iš lūpų, išgridus Leon Somov ir Jazzu. Kad ir kaip atrodytų nesuderinama, tačiau duetas skamba tobulai tiksliai.

TAMSA scenoje taip pat pasirodys: ALINA ORLOVA (alternative folk), KEYMONO (nu soul, nu jazz, electric), FACE WHITE (pop, rock), GOLDEN PARAZYTH (electronic), AISTĖ SMILGEVIČIŪTĖ IR SKYLĖ (folk, rock), LIŪDNI SLIBINAI (acoustic) ir daugybė kitų puikių grupių ir atlikėjų!

Kas vyko praėjusiais metais?

Dar abejoji, ar verta atvykti? Tuomet pasižiūrėk, kaip linksminomės praėjusiais metais ir išsklaidyk visas savo abejones! Susitiksime TAMSTOJE?