Tačiau ką daryti, jeigu Jūsų išvykos į JAV metu jokios akcijos nėra vykdomos? Siūlome užmesti akį į vieną iš pigiausių alternatyvų – skrydį per Atlantą iš Londono.

Bene pigiausias nuolat pasiekiamas variantas – skrydis su aviakompanija „Aer Lingus“. Nors kainos, skrendant su šia oro linijų bendrove, pavyzdžiui, iš Londono Getviko į Niujorko J.F. Kenedžio (JFK) oro uostą, nuolat siūbuoja, turint šiek tiek laiko, visada galima atrasti tiesioginio (arba su persėdimu Dubline) skrydžio pasiūlymą, pasinaudojimas kuriuo Jums atsieitų maždaug 177 Didžiosios Britanijos svarų arba apie 718 litų.

Tiesioginis skrydis iš Londono Heathrow į tą patį Niujorko J.F. Kenedžio oro uostą su aviakompanija „Kuwait Airways“ į vieną pusę kainuoja apie 280 svarų arba 1135 litus žmogui – tai taip pat pigiau, negu skristi į JFK iš Varšuvos su „LOT“ tuo metu, kai pastaroji netaiko jokių akcijų tarpkontinentiniams skrydžiams į vakarus.

Sąlyginai pigų skrydį iš Londono Heathrow į Las Vegaso Mccarran oro uostą gali pasiūlyti oro linijų bendrovė „Condor“. Bilietas vienam žmogui apie 22 valandas (įskaitant persėdimo Frankfurte prie Maino trukmę) skrendančiame Boeing 767 orlaivyje kainuoja maždaug 340 svarų arba 1378 litus.

Keliaujant į Las Vegasą iš Lietuvos tokiu būdu, rinktis skrydį Vilnius-Londonas-Frankfurtas prie Maino-Las Vegasas yra pigiau nei skristi maršrutu Vilnius-Frankfurtas prie Maino-Las Vegasas, kadangi susisiekimas su Londonu iš Lietuvos sostinės (taip pat ir iš Kauno) kainuoja mažiau ir yra paprastesnis nepaisant to, kad Heathrow nuo tų Londono oro uostų, į kuriuos yra vykdomi skrydžiai iš Lietuvos, nutolęs vidutiniškai 60 km.

Pasiekti patį Londoną iš Lietuvos taip pat galima įvairiausiais būdais. Pigiausias (tačiau ne pats saugiausias) – privačių bendrovių vykdomi pervežimai keleiviniais mikroautobusais. Vietos kiek daugiau nei parą „keliaujančiame“ autobusiuke kaina šiuo metu svyruoja tarp 140 ir 280 litų.

Skrydis iš Vilniaus į Londoną trunka vidutiniškai tris valandas ir kainuoja nuo 200 litų į vieną pusę (laiku „sužvejojus“ tinkama pigių avialinijų pasiūlymą, kainos dugnas gali siekti ir 115 litų). Skrendant tuo pačiu maršrutu iš Kauno, oro linijų bendrovei „Raynair“ užtektų užmokėti 114 litų už bilietą (žinoma, užsisakant jį bent prieš kelias savaites).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)