Pigesnės avialinijos siūlo keletą alternatyvų, tiesa, pasirenkant jas, tektų pasinaudoti persėdimo galimybe.

5 val. 20 min. trukmės kelionę iš Vilniaus į Vieną, persėdant Rygoje, siūlo oro linijų bendrovė „airBaltic“. Tokiu būdu Austrijos sostinę iš Lietuvos galima pasiekti vieną, du arba tris kartus per dieną, priklausomai nuo savaitės laiko (tris skrydžiai iš Rygos į Vieną yra vykdomi trečiadieniais).

Ekonominės klasės bilietas į vieną pusę „airBaltic“ lėktuvuose, skrendančiuose šiuo maršrutu, kainuoja nuo 128,7 iki 282,7 eurų (maždaug nuo 445 iki 976 litų), verslo klasės – nuo 327,7 iki 467,7 eurų (apytiksliai nuo 1132 iki 1615 litų).

Iš Lietuvos taip pat galima susiplanuoti kelionę lėktuvu iš Vilniaus į Vieną, persėdant viename iš Oslo oro uostų. Tiesa, tokiu atveju geriausia (ir pigiausia) būtų skristi skirtingų oro linijų bendrovių lėktuvais. Laiku užsirezervavus pigių avialinijų („Ryanair“ arba „Wizzair“) bilietus į Oslo Rygge arba Sandefjordo Torpą, ten nuskristi galima už mažiau nei už 60 litų. Tuo tarpu iš Oslo į Vieną galima skristi su „Lufthansa“ avialinijomis (bilieto Oslas – Viena kaina, perkant kelionę iš šios oro linijų bendrovės siekia maždaug 2100 litų, tačiau „Lufthansa“ nuolat siūlo papildomas akcijas, kurių metu nuskristi tuo pačiu maršrutu galima už itin patrauklią kainą) arba aviakompanija „SAS“ (kelionė į vieną pusę iš Oslo į Vieną jos lėktuvu kainuotų apie 1900 litų).

Dar viena (ir bene pati pigiausia iš paprasčiausių) skrydžio iš Lietuvos į Austrijos sostinė galimybė – kelionė lėktuvu Vilnius-Varšuva-Viena. „LOT“ vykdomas skrydis su persėdimu didžiausiame Lenkijoje - Varšuvos Šopeno oro uoste kainuoja 463 litus. Sykį keičiant lėktuvą Lenkijos sostinėje, iš Vilniaus į Vieną galima skristi kartą per dieną. Visa kelionė trunka vidutiniškai keturias su puse valandos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją