Birželio 28d. „Gogol Bordello tribute LT“ klube „Artistai“ (Vilnius)

Viena žinomiausių pasaulyje ir beveik kasdien vis kur nors koncertuojanti balkaniškos muzikos grupė, apjungusi ne tik skirtingų tautybių atlikėjus, bet ir pasaulio gerbėjus pradedant Australija, visa Europa, Lotynų Amerika ir baigiant Jungtinėmis Valstijomis. Čigoniška muzika – tai ne tai, apie ką pagalvojote, tai ne Radži ir ne Sare Roma tradiciškai suprantamas stilius. Tai Gypsy dub punk muzika. Taip, joje yra ir čigoniškų motyvų, ir reggae, ir pankiškos muzikos. Tačiau visuma – didelis šurmulys, linksmas skambesys, netikėti tekstai ir užvedanti energija.

Šį kartą Artistų kiemelyje koncertuosiantis Gogol Bordello Tribute, fanams ir gypsy dub punk muzikos ritmams prijaučiantiems paruošė dviejų valandų programą, kuri abejingo nepaliks nei vieno.

Veiksmas vyks: klube „Artistai“ (Šv. Kazimiero g. 3, Vilnius)
Kiek kainuos: nuo 14 ir 19 lt
Pradžia: 19:00 val.

Birželio 28d. „Grįžuliai pareis: Drum and Bass“ klube „Gluck“ (Vilnius)

Kai vasara ateina ir atšyla orai, trumpoms atostogoms į Tėvynę sugrįžta draugai. Retai taip nutinka, kad jie grįžta kartu, todėl keliam puotą vardan grįžulių.

Nemirtingi reiveriai ir Drum and Bass judintojai nuo neatmenamų laikų - DiGreez ir Nutekk, susitiks prie pulto su senais scenos draugais, kad pasisemtų dar kartą stiprybės iš Lietuviškos šokių aikštelės bei palinksmintų, jų skleidžiamų garsų išsiilgusius, reivo žmones.

Veiksmas vyks: klube „Gluck“ (Upės g. 6, Vilnius)
Kiek kainuos: nemokamai!
Pradžia: 22:00 val.

Birželio 28 d. „Studio 9“ kviečia į „Lemonade“ vakarą (Vilnius)

Gaivus ir lengvai slystantis gomuriu - karštos vasaros vakarais limonadas tampa vienu geidžiamiausių dalykų. Trys jo skoniui neabejingi didžėjai penktadienio naktį po atviru dangumi ketina pasidalinti tokia pat vėsia house ir disco selekcija, kurioje tikrai netrūks burbuliukų.

Prie pulto stos: Martin Virgin (Love In Slow Motion, Proper Heat), Fast Edie (Discomafia), LeMings (Fancy Action)!

Veiksmas vyks: „Studio 9“ (Gedimino 9, Vilnius)
Kiek kainuos: iki 23 val. nemokamai, vėliau – 10 lt
Pradžia: 21:00 val
.

Birželio 28 d. „Elevation“ vakarėlis bare „Soul Box“ (Vilnius)

Diskotekiniame Elevation lifte - Londone reziduojantis ir ten Wigwag judesį užtikrinantis Arnas Multiform. Kad traukos nepritrūktų, prie svečio prisijungs vietinai naktinių mitų griovėjai Endie, Marius Bedim, Funkodelik ir Valdemaras.

Veiksmas vyks: „Soul Box“ (Vilniaus gatvė 33 / Palangos gatvė 4, Vilnius)
Kiek kainuos: nemokamai!
Pradžia: 22:30 val.

Birželio 28 d. „Išleistuvės“ klube „Opium“! (Vilnius)

Atsiskaitymai - check. Kelialapis - check. Planą pašokdinti ištisą sezoną esame įvykdę su kaupu, tad liepą ir rugpjūtį atostogausime. Išleistuvių muzikantai - tie, kurie padėjo visą sezoną atlaikyti. Neabejojam, kad užtruks iki labai nepadoriai vėlyvo ryto.

Veiksmas vyks: klube „Opium“ (Islandijos g. 4, Vilnius)
Kiek kainuos: 10 lt
Pradžia: 23:55 val.

Birželio 28 d. L8m8 & Deividas Bagdanov klube „G - Loft“ (Kaunas)

Šiuos vyručius praktiškai galima vadinti mūsų senbuviais, o L8M8 netgi ir šeimos nariu. Kartu, jie žada labai stiprų ir ritmingą penktadienį. Pamatysim. Išgirsim.

Veiksmas vyks: „G - Loft“ (Rotušės a. 3, Kaunas)
Kiek kainuos: nemokamai!
Pradžia: 22:00 val.

Birželio 28 d. „Macao“ klubo vakarėlis merginoms „SEXY LIFEGUARDS SHOW“ (Kaunas)

Mielos moterys, šiandien jums skiriame ypatingą dovaną. Bus karšta. Bus labai labai karšta. Ir taip karšta pas mus jums dar niekada nebuvo.
Keturi seksualūs, tvirti, priverčiantys seiles varvinti ir neretai kitus vyrus pavydėti „Gelbėtojų šou“ gražuoliai surengs įspūdingą, erotišką ir karštą šou!

15 metų gyvuojanti garsiausia visų laikų Lietuvos vyrų striptizo grupė, sulaukusi begalę Rusijos, D.Britanijos, Portugalijos, Izraelio, JAV ir kitų šalių moterų komplimentų, šią naktį privers karštai plakti jūsų širdis, glamonės žvilgsniais ir rankomis, leis peržengti panirti į karštą fantazijų pasaulį, kuris pas mus taps realybe.

Veiksmas vyks: klube „Macao“ (V. Putvinskio g. 51, Kaunas)
Kiek kainuos: 20 lt
Pradžia: 23:00 val.

„Girls night Out“ klube „Mojo Lounge“ (Kaunas)

Tris kartus daugiau draugų, ML Entertainment kruopščiai parinktų melodijų ir ypatingų svečių! Visų pamėgti Summer Breeze, Girls Night Out ir nauji vakarėlių ciklai tai tik dalis to, ką įrašysime į šios vasaros istoriją. Viena vasara ir trys Mojo Lounge - trigubai daugiau svaigios euforijos!

Veiksmas vyks: „Mojo Lounge“ (Putvinskio g. 50, Kaunas)
Kiek kainuos: nemokamai!
Pradžia: 23:00 val.