Karklės kaimas, Klaipėdos r., rugpjūčio 16 – 18 d.

Karklėje, unikaliame gintaro gaudytojų ir žvejų kaimelyje, skirtingų žanrų muzika ir vudstokiškai atsipalaidavusi publika oš mažiausiai septyniose erdvėse.

Festivalio programoje daugybė garsių vardų: „The Rasmus“, Antis, Jurga Šeduikytė, Oskaro Koršunovo teatras: „Vasarvidžio nakties sapnas“, Mr.Woodnote & Lil Rhys feat. Eva Lazarus (UK), BIX, „G&G Sindikatas“, Tenfold Rabbit (EE), „Empti“, Gjan ir kt.

Dainuvos slėnis, Anykščiai, liepos 16 - 17 d.

Šis festivalis ne tik reprezentuoja iškiliausius Lietuvos dainuojamosios poezijos atlikėjus, suteikia galimybę pasirodyti jauniems bardams, bet ir pristato Anykščių kraštą kaip patrauklų, unikalų, poezijos ir kūrybos lopšį. Festivalyje aktoriaus Andriaus Kaniavos monospektaklis „Tūla ir kiti“.  (J.Kunčino romano „Tūla“ ir apsakymų motyvais. Apie meilę, moterį ir vyną.), Filmo “Kaip mes žaidėme revoliuciją” peržiūra ir diskusija, susitikimas su režisiere Giedre Žičkyte. Festivalio svečiams dainuos teatro laboratorija „Atviras ratas', Juozas Erlickas, Vladas Bagdonas ir daugelis kitų.

Visaginas, rugpjūčio 16 – 17 d.

Tai vienas didžiausių tokio pobūdžio festivalių Rytų Europoje, pelnęs tarptautinį pripažinimą ir garsinantis Lietuvos vardą toli už jos ribų. Didžiojoje festivalio scenoje kasmet pasirodo per 100 atlikėjų, kurių jau priskaičiuojama daugiau nei iš 25 pasaulio šalių. Tarp jų ir pasaulinio garso kantri muzikos žvaigždės, kurios pačios tapusios festivalio fanais, pasiruošusios bet kada vėl čia sugįžti. Festivalyje koncertuos Virgis Stakėnas, Ala Boncol ir “Koalicja”, Ray Scott, Tex Robinson & Friends ir daugelis kitų.

Jurbarkas, rugpjūčio 17 – 18 d.

Tarp dalyvių galima bus rasti tiek senus scenos vilkus XESS, tiek jaunus ir ultra perspektyvius Metal Messiah. Taip pat gros žavūs ir drąsūs NAHUM ir labai užsieniečiai ir labai stouneriai Satellite Beaver, bei dar nemažai grupių iš Lietuvos bei užsienio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)