„Sunkiausieji etapai būna tada, kai vaikui dygsta dantis, kada vaikui sumažėjęs apetitas ir tada, kai prasideda bemieges naktys! O lengviausia būna tada, kada vaikas miega ir yra geros nuotaikos, tuomet galima atlikti visus suplanuotus darbus“ – apie savo kasdienybę pasakoja N. Kin.

Danieliui šiuo metu yra vieneri metai ir septyni mėnesiai. Pasak tėčio, sūnaus charakteris yra įdomus, dažnai jis nenustygsta vietoje. Nicholas neslepia, kad atsiradus vaikui jo gyvenimas pasikeitė iš esmės.

Žinomų žmonių atžalos demonstravo madas

„Pasikeitė pasaulėžiūra, viskas sukasi aplink mažą stebuklą, kuris dabar diktuoja visą dienotvarkę. Esu labai dėkingas savo žmonai Raimondai už jos kantrybę, sveikatą ir ryžtą. Be jos tikrai prapulčiau“, – tikina pašnekovas.

Pasiteiravus, ar jų namuose jau spėjo atsirasti auksinė taisyklė, kurią stengiamasi naudotis, Nicholas sako, kad išskirti vieną pavyzdį būtų sunku.

„Manau, kad mūsų karta vaikus augina jau kitaip, nei aš ar jūs, ar kiti suaugę žmonės buvo auginami. Anksčiau augome kitaip – taip, kaip tuo metu buvo priimtina, o dabar laikai pasikeitė, ugdymo ir auklėjimo sistema taip pat“, – sako sūnų auginantis vyras.

„Aš stengiuosi suteikti viską, kas yra įmanoma savo mažiukui – tai, ko aš neturėjau. Žinoma, viskam yra ribos ir proto suvokimas, juk kas per daug – tas nesveika“, – tikina žinomas iliuzionistas.

Nicholas DELFI sutiko atsakyti ne tik į klausimus apie tėvystę, bet ir išdrįso išbandyti iššūkį, kuriame jam buvo užduodami netikėti vaikų klausimai. Mažųjų mūsų skaitytojų mintys ne tik nustebino, bet ir privertė rimtai susimąstyti, todėl pašnekovas kai kuriems klausimams sunkiai rado tinkamą atsakymą.

Nicholas Kin ir Raimonda Balsytė

– Kodėl vyrų ir moterų tualetai yra atskiri?

– Atskiri dėl to, kad vieni kitų nesigėdytų.

– Ar galima nusipirkti vaiką? Kiek jis kainuotų?

– Galima, jų kaina yra labai didelė meilė ir priežiūra, o nusipirkti juos galima paslaptingoje parduotuvėje, apie kurią žino tik mamytė ir tėvelis.

– Kodėl mergaitės dažniau nešioja auskarus, lyginant su berniukais?

– Mergaitės mėgsta labiau puoštis.

– Kam kloti lovą, jei vakare ir vėl eisi gultis?

– Kai atsiguli į paklotą lovą tave aplanko gražesni sapneliai.

– Kodėl kraujas yra raudonos spalvos?

– Kad uodas matytų, kur įkąsti.

– Kaip kovoti su patyčiomis?

– Nesityčiok iš kitų ir tada kiti nesityčios iš tavęs.

– Kodėl abėcėlė baigiasi Ž? Kodėl laikui bėgant nesugalvota daugiau
raidžių?

– Kiekvienoje kalboje abėcėlė baigiasi skirtingai, jei būtų daugiau raidžių – mes nesusišnekėtume ir nesuprastume vienas kito.

– Ar GPS ir PMS susiję?

– Nesusiję, nes vienas rodo kelionės tikslą, o kitas rodo mergaičių
nuotaiką.

– Kodėl liežuvis neturi kaulo?

– Neturi dėl to, kad jis turi būti lankstus, jog mes galėtume kalbėti.

– Kas sugalvoja, kaip kalbėti galima, o kaip ne? Pavyzdžiui, negalima sakyti „čipsai“, o reikia „traškučiai“. Kam visa tai? Jei jau žmonės vartoja tą žodį, ar negalima jo tiesiog turėti? Kam jį keisti kitu?

– Nežinau, kas čia taip sugalvojo, bet yra taisyklės ir reikia jų klausyti, mes visi vartojame svetimus žodžius, kai niekas negirdi.

– Kai klausia, ar buvo skanu, galima atsakyti, kad – ne?

– Galima, bet žmogus, kuris gamino valgį, gali įsižeisti.

– Kodėl sukurtas kvepiantis tualetinis popierius?

– Kvepiantis tualetinis popierius buvo sukurtas tam, kad nereikėtų oro gaiviklio.

– Kodėl tėvai vaikus gąsdina netikrai dalykais? Pavyzdžiui, jei pyksiu

– išaugs ragai, jei meluosiu – atsiras ilga nosis ir t.t.

– Tėveliai ne gąsdina, o perspėja, kad taip gali atsitikti. Norite tikėkite, norite ne, bet tokie posakiai šiaip iš niekur neatsiranda.

– Jei meilė akla, tai ar galima įsimylėti iš pirmo žvilgsnio?

– Taip, kai pirmą kartą tu pamatei savo tėvelius ir juos iš karto pamilai!

– Kodėl tėvai sako, kad negalima miegoti su šuniu lovoje?

– Todėl, kad gyvūnėlio blusos nori užpulti tave, tėveliai bando apsaugoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)