Paklausus paauglio, kokios dovanos labiausiai norėtų, pinigai – greičiausiai būtų populiariausias atsakymas, rašoma pranešime spaudai. Visgi ši dovana ne visada priimtina dovanojantiems tėvams ir artimiesiems. Tad ką gi dovanoti paaugliui, kas tikrai būtų „kieta“ ir naudojama nuolat?

Dovana fotografui

Dovanos

Šiandien fotoaparatą (bent jau telefone) turi visi. Tuo sunku išsiskirti. Jei jums svarbus paauglys mėgsta fotografuoti, jis tikrai taps vakarėlio pažiba, kai jame pasirodys su jūsų dovanotu momentiniu fotoaparatu! „Atgyvena..” – pagalvojote? Pritaikius naujas technologijas, šiandien momentiniai fotoaparatai kitokie, nei kadais. Jie yra net labai populiarūs tarp jaunimo! Be to, daugelis suaugusiųjų yra patyrę, kaip nelengva prikalbinti paauglį bendrai nuotraukai... Padovanoję momentinį aparatą, išspręsite ir šį iššūkį!

Dovanos paaugliams, mėgstantiems dronus

Dovanos

Ar kada atkreipėte dėmesį į būrį jaunuolių, drausmingai stovinčių palaukėje ir kažką stebinčių danguje? Jie ne šiaip ten leidžia savo brangų laisvalaikį, o valdo dronus! Net jei teiksite dovaną paaugliui, kuris jau turi droną, būkite ramūs – dronų niekada nebus per daug!

Linksmos dovanos, palaikančios ryšį

Dovanos

Dovanų meistrė O.Plakienė atkreipia dėmesį, jog šiuolaikiniam jaunimui yra gyvybiškai svarbu palaikyti ryšį su draugais, stebint socialinę mediją, kalbant jų kalba – „būti prisijungusiais“. Sukurkite artimesnį ryšį su paaugliu, padovanodami tai, kas užtikrina jam svarbų ryšį! Išorinė baterija, įkraunanti telefoną, rašiklis su USB, leidžiantis ne tik užrašyti, bet ir įsirašyti svarbią informaciją, laidų šakotuvas, sujungiantis net kelis svarbius aparatus, – puikios dovanų idėjos ryšiui palaikyti! Atminkite, kuo neįprastesnė forma ir dizainas, tuo daugiau šansų įtikti ir patikti!

Įdomios dovanos dėmesiui atkreipti

Dovanos

„Pamenate laikus, kai garsiai grojantis kasetinis magnetofonas ant peties buvo išskirtinumo ir pozityvaus dėmesio garantas? Tie laikai sugrįžo! Gal tik magnetofonas įgavo subtilesnę nešiojamos kolonėlės formą, garsas – galios ir kokybės, bet rezultatas – tas pats: ji atkreipia dėmesį, padeda susidraugauti ir visi jos trokšta!“ – komentuoja O.Plakienė. Parinkite ryškias spalvas, neįprastas formas ir ši muzikinė dovana užtikrins dėkingumo šypseną paauglio veide.

„Dovanų meistrai“ atkreipia dėmesį, kad puikios papildančios dovanų idėjos yra klasikinės ausinės. Ausinės yra tinkama dovana merginai ir sveikinimas vaikinui. Jos ne tik leidžia netrukdomai mėgautis populiariausiais iTunes, bet yra ir madingas aksesuaras. Dar daugiau: juk teigiamas muzikos poveikis savijautai ir mąstysenai nenuginčijamai įrodytas. Tad ši laisvalaikio dovana bus ir išraiškingas stiliaus akcentas, ir sveikatai naudingas įrenginys.

Kad paauglys niekur nevėluotų

Dovanos

Pasak dovanų meistrės, jaunuoliai taip pat turi neatidėliotinų reikalų, tad ir jiems nelengva visur suspėti. Gera dovana, sprendžiant šį iššūkį, yra rankinis laikrodis! Suprantama, klasikinis laikrodis vargu, ar pradžiugins šiuolaikišką paauglį. Populiarumo viršūnėje šiandien puikuojasi išmanieji laikrodžiai ir apyrankės. Visgi ir standartinis laikrodis, jei jis funkcionalus, madingas, traukiantis akį, greičiausiai sulauks populiarumo. Beje, visada galite eiti išrinkti dovaną kartu, tokiu būdų praleisite daugiau laiko dviese!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)