Naujoji kolekcija tyrinėja beribį meno ir kūrybos pasaulį bei vaikų santykį su juo. Tapytojas Pablo Picasso yra pasakęs, jog kiekvienas vaikas iš prigimties yra menininkas. Tad tėvų užduotis yra skatinti vaiką kurti, žaisti ir neriboti jo vaizduotės.

Mados ženklas kuria drabužius vaikams iš ekologiško trikotažo. Pasak kūrėjų, kiekviena diena vaikams - lyg naujas atradimas ir dar nepatirtas nuotykis. Jie gyvena savo susikurtame pasaulyje, kurį regi savitai, užuodžia tik jiems jaučiamais kvapais, ragauja tik jų receptoriams atpažįstamais skoniais. „Mąstymas be ribų“ - toks yra naujasis šiltojo sezono kolekcijos šūkis.

Vaikai, reprezentuojantys lietuviško ženklo kolekcijas, yra visuomet ypatingi. Jie charizmatiški, drąsūs, veiklūs ir labai smalsūs. Broliai Timas ir Malvinas laisvalaikiu mėgsta žaisti futbolą, domisi kompiuteriniais žaidimais, lanko plaukimo pamokas. Malvino mėgiamiausia pamoka - matematika.

Kitas ambasadorius Benediktas lanko Erudito būrelį, be galo mėgsta analizuoti žemėlapius, lanko rytietišką kovų meną „Kudo“, penktadienius leidžia šachmatų pamokose, o šeštadieniais programuoja. Sandra kelias dienas savaitėje leidžia keramikos užsiėmimuose, išskirtinai domisi menu ir kūryba. Marijos kasdiena - Dailės gimnazijoje, vienas mėgiamiausių jos užsiėmimų, kaip ir Benedikto - konstruoti iš įvairių medžiagų. Rugilės mėgiamas instrumentas - akordeonas, ji mokosi juo groti.

Lietuviškas vaikų mados ženklas kuria drabužius iš ekologiško trikotažo tiek mergaitėms, tiek ir berniukams, kurių ūgis nuo 62 iki 152 cm. Vienas pagrindinių ženklo išskirtinumų - originaliai sukurti medžiagų raštai kiekvienai kolekcijai, taip pat ant drabužių „nutūpiantys“ žaismingi užrašai iš lietuviškų pasakų ar jų personažų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)